Ολυμπιακός - Γλυφάδα 23-5: Δυνατή αρχή οι νταμπλούχοι Ελλάδας!

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τη Γλυφάδα με 23-5

Ολυμπιακός - Γλυφάδα 23-5: Δυνατή αρχή οι νταμπλούχοι Ελλάδας!

Μετά τις γυναίκες, με περίπατο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 μπήκαν και οι άνδρες του Ολυμπιακού, επικρατώντας στο Παπαστράτειο 23-5 της Γλυφάδας!

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαμπαντέλ την Τετάρτη (16/10, 19:15) στη Βαρκελώνη, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 23-5.

Οκτάλεπτα: 8-1, 3-3, 5-1, 7-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Γκίλλας 3, Γενηδουνιάς 2, Δήμου 1, Γούβης 1, Ζάλανκι 1, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής 2, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 1, Τζωρτζάτος, Πούρος 4, Λυκούδης 3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Παπαγιαννάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Καραμολέγκος Γ., Καραμολέγκος Ε., Μαυράκης 1, Σιαμάσα, Βαλλιανάτος, Σαπουνάκης 1, Παπαγεωργίου, Ηλιόπουλος Α. 1, Μπομπός 2, Ιβανίσεβιτς, Ηλιόπουλος Ν., Αγριτέλης, Οικονόμου.

Διαιτητές: Χατζηγούλας, Αγγελίδης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, η ποιότητα των δυο ομάδων κάνει διαφορά από την αρχή. Νομίζω ότι δείξαμε εξ’ αρχής όρεξη και διάθεση στην επίθεση, αυτό όμως που θέλουμε να βελτιώσουμε εμείς και το είπαμε από την Τετάρτη στον αγώνα με την Πρίμορατς, είναι η άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ικανοποιητική η άμυνά μας, στο πρώτο όχι τόσο αλλά νομίζω ότι αγώνα με τον αγώνα θα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτοματισμούς και εκεί που πρέπει στα σημαντικά παιχνίδια θα είμαστε πιο έτοιμοι από ότι παρουσιαστήκαμε κυρίως την Τετάρτη στο πρώτο μας παιχνίδι. Ακολουθεί το πιο δύσκολο και από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του ομίλου μας. Δυστυχώς αφήσαμε έναν πόντο, στην πρεμιέρα. Η Σαμπαντέλ κέρδισε εκτός έδρας τη Σαβόνα και πρέπει να πάμε εκεί να διεκδικήσουμε σίγουρα τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, έχουμε μερικές μέρες να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε».

Βαγγέλης Πούρος: «Αυτά τα παιχνίδια ξέρουμε από πριν ξεκινήσουμε ότι δεν θα μας δυσκολέψουν. Ξέρουμε τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων και είναι πολύ σημαντικό να μπαίνουμε δυνατά, να τα καθαρίζουμε και να βρίσκουμε ρυθμό ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή. Η άμυνα είναι το πιο σημαντικό πράγμα, η άμυνα δίνει τα ντέρμπι και αυτό μας λέει ο προπονητής να είμαστε πιο συμπαγείς και να έχουμε τον δικό μας ρυθμό. Στην επίθεση ξέρουμε την ικανότητα της ομάδας και την κλάση των παικτών και θα το βρούμε αργά η γρήγορα».