Πετράκης: «Είναι ένα αποτέλεσμα που όπως κύλησε μας αφήνει ικανοποιημένους»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη μετά την ισοπαλία του Παναιτωλικού στην έδρα του Βόλου

Πετράκης: «Είναι ένα αποτέλεσμα που όπως κύλησε μας αφήνει ικανοποιημένους»

Ο Παναιτωλικός έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο, ένα αποτέλεσμα το οποίο χαρακτήρισε δίκαιο ο Γιάννης Πετράκης. Ο προπονητής των Αγρινιωτών τόνισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο και πως δεν δέχτηκε κλασικές ευκαιρίες από τον αντίπαλο.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι σημαντικά παιχνίδια για εμάς αυτά. Πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία και έπειτα να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος, αν εξαιρέσουμε 2-3 παιχνίδια στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Αυτός είναι ο διπλός στόχος μας.

Ξέραμε πως παίζουμε με μία ομάδα που «καιγόταν» για το αποτέλεσμα και τους βαθμούς. Ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν δεχθήκαμε κλασικές ευκαιρίες, με εξαίρεση στο τέλος που ο Βόλος πίεσε και ρίσκαρε. Είναι ένα αποτέλεσμα που όπως κύλησε μας αφήνει ικανοποιημένους. Εμείς δώσαμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά συνολικά στη διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110