Πινέδα: «Να μπούμε με το δεξί στα playoffs - Πιστεύω ότι θα χαθούν βαθμοί από όλους»

Όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Πινέδα: «Να μπούμε με το δεξί στα playoffs - Πιστεύω ότι θα χαθούν βαθμοί από όλους»

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» το βράδυ της Κυριακής (30/3, 19:00) για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League. Ο ποδοσφαιριστής των «κιτριόμαυρων», Ορμπελίν Πινέδα, μίλησε παραμονή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Για το συναίσθημα του να κερδίζει έναν τίτλο με την εθνική ομάδα της χώρας του, με αφορμή την κατάκτηση του Concacaf Nations League:

«Είναι ένα συναίσθημα πολύ όμορφο το να μπορείς να είσαι στην εθνική ομάδα της χώρας σου. Μπορέσαμε να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο και είναι ωραίο συναίσθημα να φοράς τη φανέλας της χώρας σου και να κατακτάς κάτι τέτοιο. Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, προσωπικά νιώθω ευλογημένος. Eίμαστε όλοι ευτυχισμένοι».

Για τις σκέψεις του, εν όψει της έναρξης των Playoffs:

«Αισθάνομαι ενθουσιασμένος, αισθάνομαι ότι ξεκινά μια «μάχη» που θα δώσουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι, οπότε θα προσπαθήσουμε να μπούμε… με το δεξί. Νιώθω ενθουσιασμό που θα συμμετάσχω σε τόσο δυνατά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για την ψυχολογία με την οποία θα πρέπει να μπει η ΑΕΚ στα Playoffs:

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι όλα θα παιχθούν μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουμε η μία την άλλη. Όλες οι ομάδες έχουν δείξει ότι προσπαθούν για το καλύτερο, η κάθε μία για τον εαυτό της. Προσωπικά πιστεύω ότι θα χαθούν βαθμοί από τους άμεσους ανταγωνιστές μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μπούμε… με το δεξί, ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, κανένα από τα ματς που ακολουθούν δεν θα είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα όμορφο θέαμα στον κόσμο, να κάνουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110