Ηλιόπουλος στην Ακαδημία: «Να είστε οι μπροστάρηδες για αυτή τη μεγάλη ομάδα»
Όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος στη κοπή της πίτας στην Ακαδημία της Ένωσης.
![Ηλιόπουλος στην Ακαδημία: «Να είστε οι μπροστάρηδες για αυτή τη μεγάλη ομάδα»](https://www.fosonline.gr/media/news/2025/02/14/334578/main/6444678.jpg)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η μεγάλη εκδήλωση στα Σπάτα όπου η Ακαδημία της ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω βιντεοκλήσης από το εξωτερικό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον και το σπάσιμο του... ροδιού το 2025!
Η Ακαδημία της ΑΕΚ υποδέχθηκε και τυπικά το 2025 με την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο AEK Sport City. Το γήπεδο της Ακαδημίας γέμισε από τους περίπου 250 νεαρούς αθλητές που επανδρώνουν τα δέκα αγωνιστικά τμήματά της, ενώ το «παρών» έδωσε σύσσωμο το τεχνικό και διοικητικό επιτελείο.
Τα παιδιά και το προσωπικό της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν μέσω βιντεοκλήσης από το εξωτερικό τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ κ. Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος δίνει πολύ μεγάλη σημασία στη σωστή δουλειά και στην αποδοτικότητα της Ακαδημίας, κάτι που το τονίζει σε κάθε ευκαιρία και το στηρίζει εμπράκτως.
Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε τα εξής:
«Εύχομαι η φετινή χρονιά να φέρει μία διαφορετική διαδικασία στο πάθος σας, στην αφοσίωσή σας, στα όνειρά σας. Γιατί η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και χρειάζεται δίπλα της ανθρώπους, οι οποίοι έχουν βασικές αξίες και αρχές. Σήμερα που οι κοινωνίες υποφέρουν και όσο περνούν τα χρόνια χάνονται οι αξίες και οι ηθικές αρχές -πόσω δε μάλλον στο ποδόσφαιρο που περνάει κρίση τα τελευταία χρόνια- θέλουμε ανθρώπους με ήθος πάνω από όλα και ανθρώπους που να ονειρεύονται μαζί μας, στο δικό μας όραμα, μέσα από διαδικασίες τιμιότητας και ευ αγωνίζεσθαι.
Θα πρέπει λοιπόν σε αυτή τη νέα σελίδα να είστε οι μπροστάρηδες για αυτή τη μεγάλη ομάδα που μοιράζεται με όλους τους παλιούς προγόνους ήθος κουλτούρα, αξίες, σθένος και σύμβολα. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η σημαία μας ταυτίζεται και είναι ίδια με τη σημαία του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας.
Έτσι λοιπόν σας δίνω επτά ευχές για το 2025: δύναμη, υγεία, αγάπη, τύχη, πάθος, χιούμορ και κατακτήσεις.
Η ΑΕΚ θα είναι πάντα μονομάχος σε όλες τις μάχες από εδώ και πέρα, με αξιοπρέπεια, και όλοι μαζί δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε να μας χτυπήσει πλάγια ούτε να μας λυγίσει. Από την καρδιά μου να ξέρετε ότι θα προσφέρω ό,τι μπορώ γιατί αυτό που κάνω, το κάνω με πάθος, το κάνω με την αγάπη μου, και το κάνω γιατί θέλω να αλλάξουν τα πράγματα και να δούμε τη νεολαία μας πιο κοντά στον αθλητισμό από εδώ και πέρα. Γιατί τα δύο βασικά χαρακτηριστικά των καινούργιων κοινωνιών πρέπει να βασίζονται κυρίως στην υγεία και στην παιδεία. Τον αθλητισμό που είναι αλληλένδετος με την παιδεία και την υγεία, να μπορέσουμε να τον βάλουμε μέσα στο κομμάτι αυτό και όλοι μαζί να δούμε νέες λαμπρές σελίδες, όχι μόνο για το ελληνικό ποδοσφαίρου αλλά και για όλη την ελληνική κοινωνία που τόσο το έχει ανάγκη.
Σας ευχαριστώ. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι σήμερα κοντά σας. Σας δίνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου. Ζήτω η ΑΕΚ!»
Ο Διοικητικός Υπεύθυνος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Αντώνης Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει από το περασμένο καλοκαίρι τη διοίκηση της Ακαδημίας και έχει προβεί σε πολλές καινοτομίες και σε ενέργειες αναβάθμισης της λειτουργίας της, έκοψε συμβολικά την πίτα και τόνισε τα εξής: «Θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, να έχουμε μια καλή χρονιά και υγεία πάνω από όλα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Να ξέρετε ότι είστε πολύ τυχεροί που είστε σήμερα εδώ και φοράτε αυτή τη φανέλα. Πολλά παιδιά σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό θέλουν να τη φορέσουν και πρέπει να την τιμάτε όσο πιο πολύ μπορείτε».
Την ευθύνη της οργάνωσης της εκδήλωσης είχαν ο διοικητικός συντονιστής της Ακαδημίας κ. Νίκος Γεωργέας, η Εvent Μanager της ΠΑΕ ΑΕΚ κα Ματίνα Ευγενίου και η κα F&B Manager κα Ελένη Πραβασίλη.
Tα «φλουριά» στις πίτες που αντιστοιχούσαν σε πλούσια δώρα κέρδισαν από κάθε ομάδα οι ποδοσφαιριστές Θεοφανόπουλος, Κτενάς, Μάνθος, Γεραλής, Καλαμαράς, Λίλο, Κιτσαντάς, Γκουντάρας, Δημητρούλας, Παπακώστας, Μπατσέλη, Καραστέργιος, Λαμπριανίδης, Ναλιτζής, Γεωργίου, Ταμπάκος, Ανδρικόπουλος, Παπακωνσταντίνου. Κάθε τυχερό «φλουρί» αντιστοιχούσε σε ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο της SEAJETS.
Οι τυχεροί από πλευράς επιτελείου και προσωπικού ήταν οι Σερφά, Μουντανάρης, Νάτσης, Σκυριώτης.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τον επίσημο χορηγό της 11teamsports για την έκπληξη που επεφύλασσε στους αθλητές της Ακαδημίας, προσφέροντας σε όλους από μια ποδοσφαιρική μπάλα!