ΑΕΚ: Τι γράφουν στο Μεξικό για αποχώρηση Πινέδα - Η στάση Ηλιόπουλου
Νέα δεδομένα στην υπόθεση της παραχώρηση του Ορμπελίν Πινέδα σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό.
![ΑΕΚ: Τι γράφουν στο Μεξικό για αποχώρηση Πινέδα - Η στάση Ηλιόπουλου](https://www.fosonline.gr/media/news/2025/01/04/329273/main/6419531.jpg)
Αρνητικός στην παραχώρηση του Πινέδα φαίνεται να εμφανίζεται ο Μάριος Ηλιόπουλος σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μεξικό.
Ο δημοσιογράφος Φερνάντο Εσκιβέλ δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τον Μεξικανό μέσο της ΑΕΚ στο τονίζοντας πως η κατάσταση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή έχει πλέον γίνει περίπλοκη.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Η επιστροφή του ΜακΚίσικ αλλάζει τα δεδομένα
Όπως αναφέρει, η Τσίβας έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Πινέδα, όμως τόνισε για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του συγκεκριμένου παίκτη, που είναι πολύ σημαντικός για την «Ένωση», χρειάζεται η έγκριση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάριου Ηλιόπουλου κάτι που για την ώρα δεν έχει.