Athens Kallithea – Ατρόμητος 0-3: Τα γκολ οι Περιστεριώτες, τα δοκάρια οι γηπεδούχοι!

Ο Ατρόμητος επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Athens Kallithea στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες * Ρεσιτάλ… δοκαριών από τους γηπεδούχους.

Athens Kallithea – Ατρόμητος 0-3: Τα γκολ οι Περιστεριώτες, τα δοκάρια οι γηπεδούχοι!

Ο Ατρόμητος πήγε στη Λεωφόρο για να επιστρέψει στις νίκες μετά από τις ήττες που υπέστη από Ολυμπιακό, Βόλο και Παναιτωλικό. Η αποστολή του δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολη, γιατί η Athens Kallithea ήθελε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και ο Μάσιμο Ντονάτι έριξε για πρώτη φορά από την αρχή τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ωστόσο, ο Ατρόμητος που ήταν πολύ πειθαρχημένος στο πλάνο του, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 χάρη στα τέρματα των Μανσούρ (45’) και Τσιγγάρα (53’), ενώ θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Και οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους με το δοκάρι του Χάνουσεκ στο 43’ πριν από το πρώτο γκολ του Ατρομήτου και το δοκάρι του Ντιμπά λίγο μετά το 1-0, αλλά σε γενικές γραμμές οι Περιστεριώτες έδειχναν ότι είναι η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδικά μετά το δεύτερο γκολ με τον Τσιγγάρα που έπιασε… κορόιδο τον Μουτίνιο, ο Ατρόμητος ήλεγχε το ματς και θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλο τέρμα. Η Athens Kallithea είχε ακόμη μία ευκαιρία στο 57’ με τον Μότοκ να μειώσει (δοκάρι), όμως, δεν είχε να επιδείξει κάτι περισσότερο. Τελικά, το γκολ το πέτυχε ο Ατρόμητος με τον Αθανασίου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη. Δίχως προβλήματα η διαιτησία του Πολυχρόνη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ATHENS KALLITHEA – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-3

Γήπεδο: «Απ. Νικολαϊδης»

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Σκόρερ: 45’ Μανσούρ, 53’ Τσιγγάρας, 90'+4' Αθανασίου

Κίτρινες: 20’ Ντιμπά, 59’ Τζιάνι – 9’ Μανσούρ, 59’ Γιουμπιτάνα, 65’ Τσιγγάρας, 73’ Αθανασίου

Συνθέσεις:

Athens Kallithea (3-4-2-1): Μπερναμπέ – Μεχίας (83’ Σοϊρι), Ισιμάτ, Μότοκ – Μανθάτης (57’ Ντεμέτριους), Εντιαγέ, Ντιμπά (46’ Μερκάτι), Χάνουσεκ – Βαλμπουενά Μουτίνιο (57’ Λουκίνας) – Ουλντρίκις (57’ Τζιάνι)

Ατρόμητος (4-2-3-1): Χουτεσιώτης – Μουντές Μπρόρσον Μανσούρ Κίνι – Ουεντραόγκο Τσιγγάρας - Γιουμπιτάνα (70’ Αθανασίου) Μιχόρλ (80’ Καραμάνης) Ουάρντα - Μπάκου (90'+1' Σταυρόπουλος)