Ολυμπιακός: Με άφαντες τις μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Τρίπολη από τον Αστέρα και το μεγάλο του πρόβλημα παραμένει ότι οι μεταγραφές είναι άφαντες.

Ολυμπιακός: Με άφαντες τις μεταγραφές

Δεν κράτησε για πολύ η ηρεμία στον Ολυμπιακό, αφού τη νίκη επί της Μάλμε διαδέχτηκε η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σε αυτό το ματς οι Πειραιώτες δεν είχαν σχέση με τα προηγούμενα που έχασαν βαθμούς στο πρωτάθλημα. Έφτιαξαν φάσεις, είχαν τις στιγμές τους που θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και να έχουν πάρει το ματς.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όπως ήταν λογικό έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα του. Σωστά έπραξε ο Βάσκος, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που περιμένουν την ευκαιρία τους και να βρουν τρόπο για να μπουν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Το πρόβλημα για την ομάδα του Πειραιά, όμως, είναι ότι οι μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι συνεχίζουν να είναι άφαντες. Δεν θα σταθούμε στον Βέλντε που δεν ήταν καν στην αποστολή, γιατί τα έχουμε πει εδώ και καιρό.

Ο Γιάρεμτσουκ και ο Στάμενιτς έπαιξαν βασικοί με τον Αστέρα και το διάστημα που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο δεν έκαναν και πολλά για να τους θυμόμαστε. Και είναι δύο παίκτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα και οι απαιτήσεις που υπάρχουν είναι μεγάλες. Κανείς τους δεν πρόσφερε το παραμικρό στον αγώνα της Τρίπολης. Στη συνέχεια πέρασε στο παιχνίδι και ο Γουίλιαν που επίσης ήταν άφαντος. Πιο πολλά λάθη έκανε ο Βραζιλιάνος πάρα κάτι για να βοηθήσει την ομάδα του σε ένα δύσκολο σημείο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μην έχει τις μεταγραφές του σε καλή κατάσταση και όσο συμβαίνει αυτό θα έχει πρόβλημα. Το ρόστερ αποδεικνύεται πως δεν έχει το βάθος που έπρεπε ή αυτό που είχε στο μυαλό της η διοίκηση και ο Μεντιλίμπαρ. Και εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού.