ΑΕΚ: «Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης στις Σέρρες»

Μέσω ανακοίνωσής της, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

ΑΕΚ: «Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης στις Σέρρες»

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (26/10, 20:00) για την αγωνιστική της Super League. Η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσής της, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως απαγορεύθηκε η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών της Ένωσης προς την πόλη και το γήπεδο των Σερρών. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε κατόχους εισιτηρίων για τις θύρες 1 και 7 του γηπέδου, ενώ η προσέλευση στο γήπεδο θα πρέπει να γίνει μεμονωμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πληροφορούμε τους φιλάθλους μας ότι με την από 23/10 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ προς την πόλη και το γήπεδο των Σερρών για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (26/10, 20.00).

Ως εκ τούτου, η προσέλευση των φιλάθλων της ΑΕΚ που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις θύρες 1 και 7 που προορίζονται γι΄ αυτούς από την γηπεδούχο ΠΑΕ, θα πρέπει να γίνει μεμονωμένα.

Τονίζουμε, επίσης, πως σύμφωνα με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ που μας γνωστοποιήθηκε, για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κάτοχο εισιτηρίου με διακριτικά της ΑΕΚ σε οποιαδήποτε άλλη θύρα, εκτός από τις 1 και 7».