Σαββίδης: «Δέχεται επίθεση ο Λουτσέσκου, κανείς δεν μπορεί να υποδεικνύει πως θα συμπεριφέρεται»

Όσα δήλωσε ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης στη τηλεδιάσκεψη με τα στελέχη της ΠΑΕ.

Σαββίδης: «Δέχεται επίθεση ο Λουτσέσκου, κανείς δεν μπορεί να υποδεικνύει πως θα συμπεριφέρεται»

Στην τηλεδιάσκεψη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τα στελέχη της ΠΑΕ ενημερώθηκε για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τη σημερινή δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, τόνισε στους συνεργάτες του ότι θέλει να τηρήσουν τον απαρέγκλιτο κανόνα του να μην απαντούν σε ιδιοκτήτες ομάδων.

Ειδικά για την δήλωση του κ. Ηλιόπουλου τόνισε ότι:

Είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή.

Επιπλέον, ανέφερε πως:

Βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές.

Επίσης, όσον φορά τον Λουτσέσκου, είπε:

Να στηριχθεί ο Λουτσέσκου από την επίμονη στοχοποίησή του, τις επιθέσεις που δέχεται επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και προφανώς τη συμπεριφορά του δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανείς αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής.

Τέλος, ζήτησε από τα στελέχη του συλλόγου να ετοιμάσουν μια καταγγελία στον υπουργό. Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι για την ανησυχητικά αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας που ξεκινάει από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκπροσώπους της ομάδας.