Άρης – Athens Kallithea 2-0: Μεθυσμένη πολιτεία το Χαριλάου!

Ο Άρης πέτυχε την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Athens Kallithea στο «Κλ. Βικελίδης».

Άρης – Athens Kallithea 2-0: Μεθυσμένη πολιτεία το Χαριλάου!

Εξπρές… Άρης! Οι «κίτρινοι» δεν σταμάτησαν στο εμπόδιο της Athens Kallithea. Επικράτησαν με 2-0 χάρη σε γκολ που σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο και φιγουράρουν σ τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η αποψινή νίκη ήταν η τέταρτη σερί στο πρωτάθλημα και πέμπτη συνολικά εφόσον συνυπολογίσουμε και το Κύπελλο.

Ο Άρης ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε στο γήπεδο εξ αρχής. Όμως, δεν έβγαλε τις κραυγαλέες ευκαιρίες. Είχε κάποιες τελικές, αλλά όχι σοβαρές φάσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Μπαραγκάν. Οι Μορόν, Ντιαντί και Σουλεϊμάνοφ είχαν τις στιγμές τους για να παραβιάσουν την εστία της Athens Kallithea, αλλά τα τελειώματά τους δεν ήταν και τα καλύτερα δυνατά. Απείλησε και ο Μανού Γκαρθία στο 40’, αλλά πάλι ο Μπαραγκάν ήταν στη θέση του. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις, όμως η αποβολή του Πασαλίδη με 2η κίτρινη στο 34’, είχε ως αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσουν έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό ο Άρης να πιέσει περισσότερο και να δημιουργήσει πιο «καθαρές» ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι το προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε στο βαθμό που επιθυμούσε. Εν τέλει, βρήκε τη λύση μέσω μίας στατικής φάσης. Ο Μπράμπετς εκμεταλλεύτηκε το καλοχτυπημένο κόρνερ του Γκαρθία και με κεφαλιά νίκησε τον Μπαραγκάν στο 65’ για το 1-0. Η Athens Kallithea ανοίχτηκε περισσότερο και κατά συνέπεια ο Άρης βρήκε περισσότερους διαδρόμους προς την εστία της. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά ο γκολκίπερ της αθηναϊκής ομάδας κρατούσε το 1-0. Ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο 88’ όταν ο Μορόν έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκαρθία για το τελικό 2-0.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΡΗΣ – ATHENS KALLITHEA 2-0

Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Σκόρερ: 65’ Μπράμπετς, 88’ Γκαρθία

Κίτρινες: 56’ Μόντσου - 3’ Πασαλίδης, 12’ Ισιμάτ – Μιρίν, 38’ Ματίγια, 90'+2' Εντιαγέ.

Κόκκινη: 34’ Πασαλίδης (2η κίτρ.)

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ( Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Χουάνκαρ, Σιφουέντες (75’ Νταρίντα), Γκαρθία (89’ Βέλεθ), Μόντσου, Σουλεϊμάνοφ (58’ Φετφατζίδης), Ντιαντί (75’ Σίστο), Μορόν (89’ Κουάισον).

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μότοκ, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Σοϊρι (85’ Νίκολιτς), Μερκάτι (73’ Λουκίνας), Ματίγια (46’ Eντιαγέ), Χάνουσεκ, Τζιάνι, Ντεμέτριους (73’ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (39’ Μεχίας).