Ολυμπιακός: Η βολική εξήγηση και η πραγματικότητα

Ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό με τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες να μιλούν για εφησυχασμό μετά το 2-0, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ολυμπιακός: Η βολική εξήγηση και η πραγματικότητα

Το πιο βολικό για τον Ολυμπιακό μετά το 2-2 με τον Λεβαδειακό είναι να σταθεί στην κακή νοοτροπία και στην χαλάρωση που είχαν οι παίκτες μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και το γρήγορο 2-0. Το είπε και ο Μεντιλίμπαρ αυτό, το παραδέχτηκε και ο Ορτέγκα στις δηλώσεις του.

Σαφώς και είναι κακή νοοτροπία και θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς στον Ρέντη ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το υπέρ τους 2-0. Το χειρότερο για τον Ολυμπιακό, όμως, τι έγινε μετά το 2-2. Το θέμα για τους «ερυθρόλευκους» είναι τι έκαναν όταν δέχτηκαν την ισοφάριση.

Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβούν πολλά, αλλά το ζήτημα είναι πως τα διαχειρίζεσαι τι αντίδραση βγάζεις και βασικά τι λύσεις έχεις για να γυρίσεις μία κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού είπαν πως κράτησαν σχετικά εύκολα το 2-2 και πως μετά την ισοφάριση η πιο δύσκολη στιγμή ήταν μία κεφαλιά του Ελ Κααμπί.

Δεν έχουν άδικο και ακριβώς έτσι συνέβη με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του περισσότερο από μισή ώρα, αλλά τον Λεβαδειακό να παίρνει άνετα τον βαθμό. Μάλιστα οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να έχουν πάρει ακόμα και το διπλό δημιουργώντας προϋποθέσεις στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Στην ομάδα του Πειραιά φάνηκε να… πίνουν θάλασσα μετά το 2-2 και βασικά να τους λείπει ένας παίκτης που θα έμπαινε στο γήπεδο και θα άλλαζε την κατάσταση. Με τον Ολυμπιακό να έχει δεχτεί την ισοφάριση στο γήπεδο πέρασε ο Θανάσης Ανδρούτσος που είχε παίξει για τελευταία φορά στις αρχές του περασμένου Μάη. Δεν έχουμε κάτι με τον Ανδρούτσο, αλλά όταν φτάσαμε 20 Οκτωβρίου και για να γυρίσεις ένα παιχνίδι με τον Λεβαδειακό γυρίζεις στον πάγκο και βλέπεις τον Ανδρούτσο και τα παιδιά της Ακαδημίας, που σωστά παίζουν, τότε κάτι έχει πάει στραβά και συνεχίζει να πηγαίνει.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν συνεχίζουν να είναι άφαντοι. Ο Βέλντε πάλι ήταν καλός για 20 λεπτά και μετά χάθηκε από το γήπεδο. Οι υπόλοιποι δεν προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια και ο Ολυμπιακός ακόμα ψάχνεται, αλλά την ίδια ώρα χάνει και έδαφος στο πρωτάθλημα. Επιπλέον επιστρέφει ο προβληματισμός, ενώ μπροστά υπάρχουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια.