Ολυμπιακός: Μάλμε, η... απαγορευμένη λέξη!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θέλει να ακούει για τη Μάλμε, ούτε και για το 1-1 που έφερε με μία άσημη ομάδα στη Σουηδία * Κι έχει τους λόγους του που δεν θέλει.

Ολυμπιακός: Μάλμε, η... απαγορευμένη λέξη!

Όταν έχεις καεί στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι... Αυτό λέει ο λαός μας και έχει απόλυτο δίκιο. Το 0-0 με τον Παναιτωλικό έκανε σοφότερο τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Βέβαια, ο Παναιτωλικός στη συνέχεια απέδειξε ότι έχει ένα εξαιρετικό σύνολο χάρη στις μαεστρικές πινελιές που έχει βάλει ο Γιάννης Πετράκης.

Εκείνο το 0-0, όμως, τον είχε θορυβήσει. Για αυτό το λόγο δεν θέλει να ακούει ούτε για Μάλμε, ούτε για Γιουρόπα Λιγκ, ούτε για μεταγραφές, ούτε για Αθανασίου, ούτε για οτιδήποτε άλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Λεβαδειακός είναι ουραγός στη βαθμολογία και ο Μεντιλίμπαρ ξέρει πολύ καλά ότι θα κατέβει στο Καραϊσκάκη για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με κάθε τρόπο. Είτε παίζοντας αντιποδόσφαιρο, είτε επιστρατεύοντας το σκληρό παιχνίδι, είτε οτιδήποτε άλλο βάλει κατά νου ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Μεντιλίμπαρ βγάζει... σπυριά στον Ρέντη όταν ακούγεται έστω και ένας ψίθυρος για τη Μάλμε. Το σοβαρό ματς για τον Ολυμπιακό δεν είναι άλλο από αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό, καθώς σε περίπτωση νίκης υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να βρεθεί στην κορυφή σε περίπτωση που η ΑΕΚ κερδίσει τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Βάσκος τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι παιχνίδια με τέτοιου τύπου ομάδες είναι και τα πιο επικίνδυνα. Κι ειδικά όταν απέναντί του έχει έναν Λεβαδειακό που ταλαιπώρησε αφάνταστα τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Τους έβγαλε τα... συκώτια μέχρι να τον κερδίσουν.

Για αυτό το λόγο ο πολύπειρος κόουτς δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε ροτέισον στην ενδεκάδα. Θα βάλει τα πιο δυνατά του όπλα κόντρα στους Βοιωτούς.