Super League: Ημέρα για σερί νικών ή αντεπιθέσεων...

Στο σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ υπάρχουν ομάδες που θέλουν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και άλλες που τις αναζητούν εδώ και καιρό

Super League: Ημέρα για σερί νικών ή αντεπιθέσεων...

Σήμερα ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και κανένας από τους «μεγάλους» δεν έχει υποχρεώσεις. Άπαντες ρίχνονται αύριο στη μάχη. Σήμερα υπάρχουν παιχνίδια στα οποία ομάδες θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και κάποιες άλλες που αναζητούν την αντεπίθεσή τους και την εξιλέωσή τους.

Για παράδειγμα, στο ματς που σέρνει τον... χορό και θα γίνει στο Πανθεσσαλικό (17.00), ο Βόλος προέρχεται από το τρίποντο στο Περιστέρι (με ανατροπή κιόλας) και θέλει να συνεχίσει τις νίκες του απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ένας Πανσερραϊκός που ηττήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στην έδρα του από τον ΟΦΗ και δεν θέλει με τίποτα να φύγει με σκυμμένο κεφάλι από τη Μαγνησία.

Τρεις ώρες αργότερα (20.00) ο Ατρόμητος αναζητά την επιστροφή του στις νίκες. Έχει δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα και αντιμετωπίζει έναν Παναιτωλικό που έχασε για τελευταία φορά στις 25 Αυγούστου από τον ΠΑΟΚ. Έκτοτε μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η δε μία νίκη ήταν απέναντι στην ΑΕΚ, άλλη μία σημείωσε στο Ηράκλειο, ενώ έχει στο παλμαρέ του και μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Τέλος, η Λαμία υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης που έχει πλέον τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο. Οι Αρκάδες έχουν να χάσουν από τις 14 Σεπτεμβρίου. Η δε Λαμία έχει κατρακυλήσει και ο Λεωνίδας Βόκολος προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση. Η ομάδα της Φθιώτιδας κέρδισε στις 19 Αυγούστου και από τότε μετράει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Βόλος - Πανσερραϊκός
Ώρα έναρξης: 17.00 – COSMOTE SPORT 1
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μηνούδης (Πιερίας) - Τοροσιάδης (Μακεδονίας)
Τέταρτος: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)
VAR - AVAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων) - Στάικος (Λάρισας)

Ατρόμητος - Παναιτωλικός
Ώρα έναρξης: 20.00 – NOVASPORTS 2
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών) - Απτόσογλου (Αθηνών)
Τέταρτος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
VAR - AVAR: Φωτιάς (Πέλλας) - Κομισοπούλου (Χανίων)

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης
Ώρα έναρξης: 20.30 – COSMOTE SPORT 1
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας) - Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
Τέταρτος: Ανδριανός (Αχαΐας)
VAR - AVAR: Παπαπέτρου (Αθηνών) - Νιδριώτης (Αθηνών)

Η βαθμολογία: