Παναθηναϊκός: Θα πάρουν πρόσκληση για το ματς με τον Άρη, όσοι αγοράσουν εισιτήριο με την Τσέλσι

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως όσοι αγοράσουν εισιτήριο με την Τσέλσι για το Conference League, θα μπορούν να παρακολουθήσουν στο ΟΑΚΑ και το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Θα πάρουν πρόσκληση για το ματς με τον Άρη, όσοι αγοράσουν εισιτήριο με την Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός ζητά τη στήριξη του κόσμου του στη σειρά αγώνων που θα ακολουθήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη και το έδειξε με έμπρακτο τρόπο.

Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το ματς της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League με την Τσέλσι (24/10,19:45) θα εξασφαλίσουν αυτόματα δωρεάν πρόσκληση για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για την 9η αγωνιστική της Super League (27/10,20:30) που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση της διοίκησης και ως ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξή σας όσοι αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση της Πέμπτης (24/10,19:45) κόντρα στην Chelsea, θα μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο του αγώνα αυτού με μια πρόσκληση για το παιχνίδι πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – Άρης, αρκεί να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό του εισιτηρίου του GΟV WALLET.

Γεμίζουμε το γήπεδο, στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προσπάθεια του Παναθηναϊκού μας».