Ολυμπιακός: Η διαφορά στην εξυπηρέτηση, το «σκότωμα» και η αλλαγή

Ο Ολυμπιακός θα παίξει Πέμπτη στη Σουηδία, θα γυρίσει Παρασκευή και Σάββατο πάει Τρίπολη! Διαβάστε την εντυπωσιακή διαφορά στο πρόγραμμα της Μάλμε και την αλλαγή που μπορεί να γίνει στη Super League.

Ολυμπιακός: Η διαφορά στην εξυπηρέτηση, το «σκότωμα» και η αλλαγή

Εντάξει, οι ημερομηνίες είναι στριμωγμένες, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί και εξυπηρέτηση για μία ομάδα που παίζει Ευρώπη (και πέρυσι πήρε τρόπαιο) αυτό που θα συμβεί με τον Ολυμπιακό.

Να παίξει, δηλαδή, Πέμπτη βράδυ στη Σουηδία με την Μάλμε, να φύγει Παρασκευή και να φτάσει βράδυ με πεντάωρο ταξίδι στην Αθήνα και την άλλη μέρα να πάει Τρίπολη για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα!

Προσέξτε τι κάνουν οι Σουηδοί για την ομάδα τους. Η Μάλμε παίζει τώρα για το πρωτάθλημα Σάββατο (ενώ ο Ολυμπιακός Κυριακή). Μετά τον αγώνα τη Πέμπτης, το ματς Μάλμε - Γκέτεμποργκ ορίστηκε για Δευτέρα! Κι ας έχει διαφορά η Μάλμε δέκα βαθμούς από το δεύτερο και έχει ήδη πάρει το πρωτάθλημα!

Το ματς Αστέρα - Ολυμπιακού δεν μπορεί να γίνει Δευτέρα γιατί υπάρχει το Κύπελλο με την Καλλιθέα την Τετάρτη.

Εάν, όμως, αναβληθεί όπως θέλει η Αστυνομία το παιχνίδι για το Κύπελλο, μπορεί κάλλιστα να αλλάξει ο αγώνας του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και να γίνει Δευτέρα. Αυτό θα ΕΠΡΕΠΕ τουλάχιστον να συνέβαινε.

Και φυσικά σε αντίστοιχες συνθήκες και για τις άλλες ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη.