Ολυμπιακός: Η επιστροφή στις προπονήσεις, ο Γιαζίτσι και οι παίκτες με τα έξτρα προγράμματα στο ρεπό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν την Τρίτη (15/10) στις προπονήσεις και ο Γιουσούφ Γιαζίτσι κάνει τα πάντα για να παίξει με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (20/10).

Ολυμπιακός: Η επιστροφή στις προπονήσεις, ο Γιαζίτσι και οι παίκτες με τα έξτρα προγράμματα στο ρεπό

Το τετραήμερο ρεπό ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (14/10) για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιστρέφουν το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) στις προπονήσεις.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα τσεκάρει την κατάσταση των πρώτων διεθνών που θα επιστρέψουν από τις Εθνικές ομάδες, ενώ κάποιοι από αυτούς που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές και έπαιξαν, ίσως πάρουν ένα παραπάνω ρεπό για να ξεκουραστούν.

Ο Βάσκος τεχνικός έκανε κατά κάποιο τρόπο το χατίρι στους ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει πίσω στον Ρέντη, τους έδωσε ένα πολυήμερο ρεπό για να αποφορτιστούν σωματικά και ψυχολογικά και από την Τρίτη (15/10) τα κεφάλια... μέσα ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Ένα από τα ερωτηματικά είναι αν θα καταφέρει ο Γιουσούφ Γιαζίτσι να κάνει ντεμπούτο κόντρα στους Βοιωτούς.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος και σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα τον Αντάμ Ουνάς. Ένας Ουνάς που έμοιαζε με έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε αρκετό καιρό για να καταφέρει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Τούρκος φαίνεται ότι είχε δουλέψει το διάστημα που δεν είχε ομάδα, έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά και κατά τη διάρκεια του ρεπό που είχε το υπόλοιπο γκρουπ και δεν αποκλείεται να τον δούμε στο τέλος να μπαίνει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Αν δεν τα καταφέρει, τότε σίγουρα θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία στις 27 του μηνός. Έως τώρα πάντως, η εικόνα του στον Ρέντη παραπέμπει σε έναν ποδοσφαιριστή που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατόν.

Γενικώς στον Ρέντη πήγαν την Δευτέρα (14/10) κι άλλοι παίκτες για προπόνηση, όπως οι Έσε, Ζέλσον, Γουίλιαν, Κοστίνια, Τζολάκης, Μπότης και Παπακανέλλος.