Άρης: Θέλει να πάρει από τώρα τον Σιφουέντες

Ο Άρης θέλει να πάρει από τώρα τον Σιφουέντες από την Ρέιντζερς και να ολοκληρώσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του.

Άρης: Θέλει να πάρει από τώρα τον Σιφουέντες

Οι «κίτρινοι» απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι τον 25χρονο κεντρικό μέσο υπό τη μορφή δανεισμού από τη Ρέιντζερς και με ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο ίδιο διάστημα υπήρχε αμφιβολία για τον Χοσέ Σιφουέντες ο οποίος προερχόταν από μια εξαιρετικά μέτρια αγωνιστική περίοδο. Είχε δοθεί δανεικός τον Φεβρουάριο του 2024 στη Κρουζέιρο. Τελικά, οι Άρη προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση νιώθοντας βεβαιότητα για την αγωνιστική του ανάκαμψη.

Οι επιδόσεις του Σιφουέντες είναι εντυπωσιακές μέχρι στιγμής, ενώ ασχολήθηκαν μέχρι και τα media της Σκωτίας. Η απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.

Αντιθέτως, επιλέγει να προχωρήσει άμεσα σε συζητήσεις με τη Ρέιντζερς για την άμεση απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί, η ρήτρα αγοράς του Σιφουέντες κυμαίνεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που θα κάνει τον Σιφουέντες την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Άρη.

Ο Σιφουέντες μετρά επτά ματς στη Stoiximan Super League, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ. Μαζί με Μόντσου και Μανού Γκαρθία έχουν ήδη προλάβει να δέσουν και να αποτελέσουν μία από τις κορυφαίες τριάδες στον άξονα στη σεζόν.