Ολυμπιακός: H κατάσταση του Τσικίνιο ενόψει Λεβαδειακού

Ο Τσικίνιο αναμένεται να επιστρέψει στη δράση αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και να τεθεί στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ για το ματς με τον Λεβαδειακό (20/10).

Ολυμπιακός: H κατάσταση του Τσικίνιο ενόψει Λεβαδειακού

Ένας από τους «βραχνάδες» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο (19-20/10) δεν είναι άλλος από τον Τσικίνιο.

Ο Πορτογάλος είχε αποχωρήσει με μυικές ενοχλήσεις στο ματς με την Μπράγκα. Τελικά αποδείχθηκε ότι πήρε χαμπάρι αρκετά νωρίς το πρόβλημα και ζήτησε αλλαγή άρον-άρον, προλαβαίνοντας τη θλάση.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στην εβδομάδα που μας έρχεται, ο Τσικίνιο θα είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη σε επτά μέρες (20/10).

Ή για να γίνουμε πιο ακριβείς, θα είναι καθαρά στο χέρι του Βάσκου τεχνικού αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς ή θα τον προφυλάξει για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Η αποκατάσταση του Τσικίνιο πηγαίνει μια χαρά, φαίνεται ότι αφήνει σιγά-σιγά πίσω το πρόβλημα που τον ταλάνισε στο παιχνίδι με την Μπράγκα και όλα βαίνουν βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος. Ότι δηλαδή θα έχανε μόνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.