Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ, ο Λεβαδειακός και το 0-0 με τον Παναιτωλικό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τους λόγους του που την Τρίτη (15/10) θα υπενθυμίσει σε όλους το 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ, ο Λεβαδειακός και το 0-0 με τον Παναιτωλικό

Οι διακοπές των πρωταθλημάτων είναι ό,τι χειρότερο για τους προπονητές των συλλόγων, επειδή κόβεται ο ρυθμός των ποδοσφαιριστών τους.

Από την άλλη, όμως, είναι και μία καλή ευκαιρία για να καθαρίσει το μυαλό των παικτών. Ειδικά στην περίπτωση του Ολυμπιακού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι γενναιόδωρος ως προς τα ρεπό που δίνει.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από τον Ρέντη το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10) και θα επιστρέψουν το μεσημέρι της Τρίτης (15/10).

Από εκεί και πέρα, μόλις αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του θα έχουν πολλά να πουν στους ποδοσφαιριστές τους για το... 0-0 με τον Παναιτωλικό. Ή μάλλον να τους το υπενθυμίσουν.

Η «λευκή ισοπαία» με τους Αγρινιώτες ήταν το πρώτο ματς αμέσως μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου. Οι προσπάθειες για να απειληθεί η εστία του Παναιτωλικού με τις σέντρες, τις γιόμες και τις βαθιές μπαλιές είχαν ως αποτέλεσμα οι Αγρινιώτες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Καραϊσκάκη.

Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που δεδομένα θα κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς και ενδεχομένως να επιδιώξει να ακολουθήσει την τακτική του Παναιτωλικού.

Η συγκυρία είναι ότι το ματς με τους Βοιωτούς είναι το πρώτ αμέσως μετά τη διακοπή του Οκτωρίου. Συν τοις άλλοις ο Λεβαδειακός άφησε καλές εντυπώσεις στα ματς με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παρότι ηττήθηκε και στα τρία.

Όλα αυτά λοιπόν θα αποτελέσουν την αφετηρία των αναλύσεων του Μεντιλίμπαρ ενόψει της αναμέτρησης της 20ης Οκτωβρίου κόντρα στους Βοιωτούς στο φαληρικό γήπεδο.