Παπαδόπουλος: «Είμαι βασικός υπεύθυνος, θα μιλήσω με ιδιοκτήτη και παίκτες»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος που ο Λεβαδειακός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και τόνισε ότι θα μιλήσει με τον ιδιοκτήτη και τους παίκτες πριν πάρει τις αποφάσεις του.

Παπαδόπουλος: «Είμαι βασικός υπεύθυνος, θα μιλήσω με ιδιοκτήτη και παίκτες»

Βαρύ είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» του Λεβαδειακού, ο οποίος ηττήθηκε σήμερα και από τον ΠΑΟΚ (2-0) στη Λιβαδειά και παραμένει χωρίς νίκη μετά το πέρας και της 7ης αγωνιστική στη Super League.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος και τα πάρει τις αποφάσεις του αφού μιλήσει πρώτα με τον ιδιοκτήτη και τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται και όταν τελειώνει το παιχνίδι και δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη. Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ.

Θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη, με τους παίκτες και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Αυτό θα το αποφασίσω εγώ. Παίζουμε καλά, αλλά χάνουμε πέναλτι, δεν μπαίνουμε μπροστά στο σκορ και χάνουμε το ματς. Έχει επαναληφθεί πολλές φορές αυτό το έργο και θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές»

Για το ότι ο κόσμος τον χειροκρότησε: «Η ουσία είναι ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή με όλη την καλή της εικόνα δεν έχει κερδίσει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου».