Άρης - Λαμία 2-0: Το «καθάρισε» o Μορόν με συνοπτικές διαδικασίες

Ο Άρης συνεχίζει σε ξέφρενους ρυθμούς και μετά τα τρίποντα επί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ξεμπέρδεψε από το πρώτο ημίχρονο με τη Λαμία (2-0), έχοντας σε τρελά κέφια τον Λορέν Μορόν.

Άρης - Λαμία 2-0: Το «καθάρισε» o Μορόν με συνοπτικές διαδικασίες

Ένα ημίχρονο αρκούσε για τον Άρη για να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Λαμία. Ένας Άρης που προερχόταν από τις μεγάλες νίκες επί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, συνέχισε το νικηφόρο σερί του έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λορέν Μορόν που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο (4’, 43’) και τα δύο γκολ των «κιτρίνων». Το τελικό 2-0 που διαμορφώθηκε πριν από την εκπνοή του πρώτου 45λέπτου ήταν η επιβεβαίωση της εξαιρετικής φόρμας στην οποία βρίσκεται ο Άρης.

Ο Λεωνίδας Βόκολος παρέταξε τη Λαμία με πολυπρόσωπη άμυνα για να εξουδετερώσει τα ατού του Άρη, αλλά μόλις στο 4ο λεπτό ο Μορόν αξιοποίησε το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μόντσου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια, ο Άρης δεν σταμάτησε. Εξακολουθούσε να πιέζει, είχε την κυριαρχία, δεν άφηνε τη Λαμία σε ησυχία και θα μπορούσε να σκοράρει πολύ πριν το 43ο λεπτό όταν και πάλι ο Μορόν με μία σουτάρα έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στο βάθος της εστίας του Κόστιτς για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης σαν να φάνηκε να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να προσπαθεί απλώς να διατηρήσει το υπέρ του σκορ, δίχως να χρειάζεται κιόλας να πατήσει ιδιαίτερο γκάζι. Η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει τον Κουέστα, αλλά όσες φορές επιχείρησε να πλησιάσει στην περιοχή των γηπεδούχων, δεν κατάφερε απολύτως τίποτα.

Απολύτως δίκαιη και σχετικά άνετη η νίκη του Άρη που έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ 2-0

Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Σκόρερ: 4’, 43’ Μορόν

Κίτρινες: 85’ Μοντόγια - 28’ Σαραμαντάς, 55’ Ρινγκ, 65΄Αντράντε,

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (4-2-3-1):

Κουέστα - Μοντόγια Ρόουζ Μπράμπετς Χουάνκαρ (87’ Φαμπιάνο) - Μόντσου Σιφουέντες (72’ Νταρίντα) - Ντιαντί (72’ Φετφατζίδης) Γκαρθία Σίστο(63’ Σουλεϊμάνοφ) - Μορόν (87’ Κουάισον)

ΛΑΜΙΑ (3-4-3): Κόστιτς - Γιαννούτσος Κορνέζος Αντράντε - Ραντόνια (80’ Ντεντάκης) Νούνιες Δοϊρανλής (66’ Ενρίκεζ) Σαραμαντάς (46’ Μέκιτς) - Μπίκοφ (80’ Αθανασακόπουλος) Ρίνγκ Γκουίντο