Πουρσαϊτίδης: «Σήμερα ο Θεός ήταν Βόλος»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Βόλου επί του Ατρόμητου.

Πουρσαϊτίδης: «Σήμερα ο Θεός ήταν Βόλος»

Ένα πολύ μεγάλο διπλό έκανε ο Βόλος που πέρασε από το Περιστέρι επικρατώντας με σκορ 2-1 του Ατρόμητου. Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε στη Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης και δήλωσε:

«Ήταν πολύ σημαντικό που φύγαμε με τρεις πόντους από το Περιστέρι, μία πολύ δύσκολη έδρα, με μία πολύ καλή ομάδα. Πήραμε ένα πολύ σημαντικό διπλό, που θα μας βοηθήσει. Σήμερα ο Θεός ήταν Βόλος. Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα, αυτό μας βοήθησε και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα.

Είμαι όμως προβληματισμένος, μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση, κάναμε πολλές λάθος πάσες. Κρατάω την αγωνιστικότητα των παικτών μου, τρέξαμε πολύ, αλλά και το τρίποντο.

Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι οι τρεις πόντοι. Είμαι 10 μέρες στην ομάδα, ακόμα μαθαίνω τα ονόματα των παικτών μου και τα χαρακτηριστικά τους. Στα δύο ματς πήραμε τέσσερις πόντους και αυτό είναι θετικό για την ομάδα σε σχέση με πριν, που είχε δύσκολο πρόγραμμα. Η νίκη θα μας δώσει ευχάριστες μέρες να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».