Λαμία - Πανσερραϊκός 1-2: Πρώτη νίκη για τα «λιοντάρια»!

Ο Πανσερραϊκός πήρε το διπλό στην έδρα της Λαμίας με σκορ 1-2 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Λαμία - Πανσερραϊκός 1-2: Πρώτη νίκη για τα «λιοντάρια»!

Χρειάστηκε έξι αγωνιστικές όμως τελικά τα κατάφερε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος έφυγε με το διπλό από το «Αθανάσιος Διάκος» επικρατώντας με 1-2 της γηπεδούχου Λαμίας, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα: Γκολ, συγκινήσεις, ωραία μπάλα κατά διαστήματα, αλλά και δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα!

Το ματς ξεκίνησε ισορροπημένα, όμως η φάση του 21' άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα: Ο Βλαχομήτρος πήγε πολύ άσχημα πάνω στον Χαντάκια σε διεκδίκηση της μπάλας και είδε σωστά την απευθείας κόκκινη κάρτα (ύστερα από παρέμβαση και του VAR), αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 70 λεπτά.

Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να εκμεταλλευθούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα λίγο αργότερα, με τον Δεληγιαννίδη να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ με «ρουκέτα» από περίπου 30 μέτρα! Στην επανάληψη όμως ο Περούτσι αποβλήθηκε κι αυτός (με δεύτερη κίτρινη), επαναφέροντας την αριθμητική ισορροπία στο ματς.

Παρ' όλα αυτά, ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που πέτυχε και δεύτερο γκολ με δράστη αυτή τη φορά τον απίθανο Μπετανκόρ στο 63'. Ο Ρινγκ με... καραμπόλα στον Ντάβιντσον μείωσε για τους γηπεδούχους στο 67' αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους, όμως το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-2

Σκόρερ: 67' Ρινγκ - 36' Δεληγιαννίδης, 63' Μπετανκόρ

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

Κίτρινες κάρτες: 90’+3’ Φουρτάδο - 32’ Φαρές, 40’ Στάικος, 58’ Τομάς, 90’+2’ Μπετανκόρ

Κόκκινες κάρτες: 23' Βλαχομήτρος - 57' Περούτσι (δεύτερη κίτρινη, η πρώτη στο 45'+4')

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς – Αντράντε Κορνέζος Γιαννούτσος (65’ Δοϊρανλής) – Ραντόνια (84’ Σιμόνι) Μέκιτς (65’ Γκουίντο) Νούνιες (84’ Σαραμαντάς) Ρινγκ – Φουρτάδο Ενρίκες (65’ Μπίκοφ) Βλαχομήτρος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι – Χαντάκιας Μπέργκστρομ (60’ Καρασαλίδης) Ντάβιντσον – Δεληγιαννίδης Στάικος (46’ Λιάσος) Χατζηστραβός (60’ Ζελέν) Περούτσι Φαρές – Τομάς (75’ Ντέλετιτς) Μπετανκόρ.