Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 1-1: «Χ»ωρίς νικητή στην Αρκαδία

Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 6η αγωνιστική της Super League.

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 1-1: «Χ»ωρίς νικητή στην Αρκαδία

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το βράδυ του Σαββάτου ο Αστέρας Τρίπολης και ο Λεβαδειακός στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την 6η αγωνιστική της Super League. Ύστερα από ένα... άοσμο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραία μπάλα στην επανάληψη και παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από το (διαμορφωμένο από το πρώτο 45λεπτο) 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν πολύ νωρίς σκοράροντας με αυτογκόλ του Αλάγκμπε (από σέντρα του Γιαννιώτα και πλασέ του Μπάλτσι), όμως δεν μπόρεσαν να «χτίσουν» πάνω στο γκολ που πέτυχαν. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και παρότι δεν είχαν τελική προσπάθεια για 43 λεπτά (!), βρήκαν τη φάση που ήθελαν σε εκείνο ακριβώς το σημείο με τον «κάπτεν» Καλτσά.

Εντελώς διαφορετική η μορφή του ματς στο δεύτερο μέρος, καθώς οι δύο ομάδες ανοίχτηκαν για ένα δεύτερο τέρμα και έχασαν σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Γιαννιώτα στο 62' (απέκρουσε ο Παπαδόπουλος). Νωρίτερα (54') ο ρέφερι είχε καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Αστέρα σε πτώση του Μουνιόθ από μαρκάρισμα του Μορέιρα, όμως πήρε πίσω την απόφασή του αφότου συμβουλεύθηκε το VAR.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1

Σκόρερ: 43' Καλτσάς - 8' Αλάγκμπε αυτ.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Κίτρινες κάρτες: 57’ Μουνιόθ, 61’ Καλτσάς - 73’ Μορέιρα, 90’+3’ Συμελίδης

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος (90’ λ. τρ. Τσιντώτας) – Άλχο Αλάγκμπε Ντέλι Χουχούμης – Γιαμπλόνσκι Μουνιόθ (80’ Γκος) – Καλτσάς (74’ Παλάσιος) Ρεγκίς Άλβαρες (46’ Μπαρτόλο) – Άνταμ (80’ Καστάνιο).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Nίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης – Λιάγκας Παπαδόπουλος Μορέιρα Τσάπρας – Πλέγας (83’ Τσόκαϊ) Μεχία (64’ Κωστή) Μπάλτσι – Γιαννιώτας (83’ Συμελίδης) Ζίνι (40’ λ. τρ. Πεντρόζο) Ρομό.