Ολυμπιακός: Όσοι έζησαν το περσινό 1-1 στο Χαριλάου, έχουν έναν λόγο παραπάνω

Ο περσινός αγώνας των πλέι οφ στο «Κλ. Βικελίδης» είναι μία καλή αφορμή για να θυμηθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού όλα όσα τους ετοιμάζει ο Άρης.

Ολυμπιακός: Όσοι έζησαν το περσινό 1-1 στο Χαριλάου, έχουν έναν λόγο παραπάνω

Το καμπανάκι ήχησε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την αυτοκριτική τους, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους έβαλε... γκάζια μία μέρα μετά τα «γκάζια» του Βαγγέλη Μαρινάκη και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στο «Κλ. Βικελίδης» με στόχο φυσικά να πάρουν το διπλό και να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μετράει η εμφάνιση, αλλά το αποτέλεσμα. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η προετοιμασία του Ολυμπιακού από τις αρχές της εβδομάδας.

Ο Μεντιλίμπαρ ασχολείται αρκετά με τις στατικές φάσεις και περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να μην αναλωθούν μόνο σε σέντρες όπως έκαναν με τον Παναιτωλικό.

Το ματς με τον Άρη είναι ιδιαίτερο. Τόσο για τους Θεσσαλονικείς, όσο και για τους Πειραιώτες. Ο Άρης προέρχεται από την ήττα στο Ηράκλειο και δεν θέλει να χάσει για δεύτερο σερί ματς.

Ο Ολυμπιακός, ξέχωρα από το κακό αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό, έχει και έναν λόγο παραπάνω για να φύγει με το διπλό από το Χαριλάου.

Για την ακρίβεια, όσοι έζησαν πέρσι το 1-1 των πλέι οφ στην έδρα του Άρη, έχουν έναν λόγο παραπάνω για να κερδίσουν. Μην ξεχνάμε ότι εκείνο το ματς είχε βγάλει νοκ άουτ τον Ολυμπιακό από τη διεκδίκηση του τίτλου και έβαλε ένα στοπ στην αντεπίθεση που είχε κάνει για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούσαν.

Η ενδεκάδα ήταν η εξής: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Ιμπόρα, Ζέλσον, Γιόβετιτς, Φορτούνης και Ελ Κααμπί. Οι οκτώ από τους έντεκα παραμένουν στο ρόστερ και αναμένεται να ξεκινήσουν κιόλας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε μπει και ο Τσικίνιο που διεκδικεί φανέλα βασικού μαζί με τους Ελ Αραμπί, Ναβάρο και Ποντένσε που δεν υπάρχουν πλέον στο ρόστερ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού λοιπόν έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να δουν με την απαιτούμενη σοβαρότητα το ματς και κυρίως για να προετοιμάσουν και τους καινούριους για τις συνθήκες που θα συναντήσουν στο «Κλ. Βικελίδης».