Ολυμπιακός: Η απουσία του Μασούρα και ο Άρης

Ο Γιώργος Μασούρας έλειψε από τον Ολυμπιακό στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και θα έχει μεγάλη σημασία η επιστροφή του στη δράση. Ειδικά σε παιχνίδια που «ξέρει» καλά.

Ολυμπιακός: Η απουσία του Μασούρα και ο Άρης

Δεν περίμενε κανείς ότι με τόσες μεταγραφές στην επίθεση και με την παρουσία του βασικού φέτος Ζέλσον Μαρτίνς, θα γινόταν τόσο φανερή η απουσία του Γιώργου Μασούρα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Ο τραυματισμός στην προπόνηση της Εθνικής άφησε έξω για τον Ολυμπιακό έναν παίκτη που έχει άριστη γνώση τέτοιων αγώνων και έχει δώσει πολλές φορές στην πενταετή καριέρα του στην πειραϊκή ομάδα λύσεις για να έρθουν νίκες. Ειδικά κινούμενος σε χώρους κοντά ή μέσα στην περιοχή, στα άκρα ή πίσω από τον φορ, θα ήταν σαφώς πολύτιμος.

Στο ματς με τον Άρη θα ήταν επίσης πολύ χρήσιμη η παρουσία του και βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι απολύτως καλά και να μη ληφθεί το παραμικρό ρίσκο. Απέναντι στον Άρη έχει καλή παράδοση ο διεθνής επιθετικός, άλλωστε ένα από τα πρώτα του γκολ ήταν εναντίον των Θεσσαλονικέων με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και μην ξεχνάμε ότι έχει βάλει δυο γκολ στο «Βικελίδης» σε ένα 4-2 του Ολυμπιακού, είχε σκοράρει εκεί πιο πρόσφατα σε μια ήττα με 2-1, ενώ στο περσινό 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού ήταν αρχηγός της ομάδας σε αυτό το γήπεδο.

Η συμμετοχή Ελλήνων παικτών που ξέρουν καλά τις συνθήκες και τις δυσκολίες των εγχώριων αγώνων είναι καθοριστική για τον Ολυμπιακό και γι΄αυτό είναι σίγουρο ότι με την επιστροφή από τους τραυματισμούς τους θα βοηθήσουν πολύ σε αυτό το κομμάτι τόσο ο Μασούρας όσο ο Παναγιώτης Ρέτσος.