Ολυμπιακός: Πλέον, ήρθε η ώρα του Κάρμο!

Το Σάββατο (21/9) φτάνει η στιγμή που ο Νταβίντ Κάρμο θα παίξει φέτος για πρώτη φορά βασικός στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Πλέον, ήρθε η ώρα του Κάρμο!

Ο Λορέντσο Πιρόλα δεν τα έχει πάει άσχημα μέχρι στιγμής. Απλώς, του λείπει κάτι που έχει σημασία στον τρόπο παιχνιδιού που έχει επιλέξει ο Μεντιλίμπαρ για να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του. Κι αυτό το «κάτι» έχει να κάνει με το πώς θα χτίζεται το παιχνίδι από πίσω.

Το «build up» είναι μία... ιεροτελεστία για τον Βάσκο τεχνικό, ο οποίος θέλει να συμμετέχουν άπαντες στο επιθετικό κομμάτι των Πειραιωτών.

Ο Ιταλός δεν μπορεί να το υπηρετήσει στον βαθμό που το υπηρετεί ο Νταβίντ Κάρμο.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που αποκτήθηκε ο Πιρόλα, ο Μεντιλίμπαρ είχε πει στη συνέντευξή του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ότι ο Κάρμο είχε την πρώτη πάσα από την άμυνα πολύ πιο εύκολα από τον Ιταλό.

Πλέον, ήρθε η ώρα να παίξει βασικός ο Κάρμο για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά. Έχει αγωνιστεί δύο φορές την τρέχουσα σεζόν, αλλά και τις δύο φορές ήρθε ως βοήθεια από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο.

Κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου (21/9) ο Ανγκολέζος στόπερ θα πάρει φανέλα βασικού και λογικά θα έχει δίπλα του τον Ανδρέα Ντόη.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν λέμε ότι ο Μεντλίμπαρ έχει παράπονα από τον Πιρόλα. Ως προς το ανασταλτικό κομμάτι δεν έχει κανένα παράπονο. Απλώς, θέλει να επαναφέρει στον Ολυμπιακό και το στοιχείο που έχει ο Κάρμο: Την καλή μεταβίβαση της μπάλας, είτε με μακρινές μπαλιές, είτε με διαγώνιες, είτε με κάθετες, είτε με γεμίσματα.