Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες και περιμένει αντίδραση με Άρη

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους παίκτες για τα λάθη με τον Παναιτωλικό με ορίζοντα και το σαββατιάτικο ματς με τον Άρη στο Χαριλάου (21/9).

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες και περιμένει αντίδραση με Άρη

Το 0-0 με τον Παναιτωλικό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της διοίκησης και κυρίως του Βαγγέλη Μαρινάκη που έβαλε «χέρι» στους παίκτες του Ολυμπιακού για την εικόνα τους.

Μία μέρα μετά ήταν η σειρά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να εξηγήσει στους παίκτες όλα όσα έκαναν ή δεν έκαναν με τον Παναιτωλικό. Και το έκανε με αφορμή και το πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη στο Χαριλάου το Σάββατο (21/9).

Ο Βάσκος τεχνικός δεν περίμενε το 0-0 με τους Αγρινιώτες. Αναγνώρισε την ικανότητα του Παναιτωλικού να αμυνθεί καλά, αλλά είδε και την αδυναμία του Ολυμπιακού να επιτεθεί με κάθετο ποδόσφαιρο.

Είναι σαφές ότι τις επόμενες μέρες θα κάνει και ανάλυση των λαθών μέσω βίντεο, όμως, αυτό που προέχει είναι να επαναφέρει την ηρεμία και την προσοχή όλων στο ματς του «Κλ. Βικελίδης».

Ο Μεντιλίμπαρ έζησε την περσινή εμπειρία του 1-1 στο Χαριλάου στα πλέι οφ. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχασε οριστικά το πρωτάθλημα και αφοσιώθηκε στη συνέχεια στην κατάκτηση του Κόνφερενς.

Ενόψει της σαββατιάτικης (21/9) αναμέτρησης ο Βάσκος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Μασούρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα τον ξεκινήσει.
Σίγουρα θα κοιτάξει να κάνει μία διαχείριση, γιατί μετά τον Άρη ακολουθεί και το ταξίδι στη Γαλλία για το παιχνίδι με τη Λιόν. Δεν εκτιμάται πάντως ότι θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι ο Νταβίντ Κάρμο για παράδειγμα θα ξεκινήσει... Μένει να φανεί αν θα αλλάξει το σχέδιό του με την ίδια τριάδα στα χαφ.