Ολυμπιακός: Ο αναβαθμισμένος επιθετικός ρόλος του Ροντινέι

Ο Ροντινέι σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν φαίνεται πως έχει αναβαθμισμένο ρόλο όσον αφορά στο επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο αναβαθμισμένος επιθετικός ρόλος του Ροντινέι

Ο Ροντινέι όχι απλά αγωνίζεται ως αρχηγός του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, αλλά φαίνεται πως έχει και πιο αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα του Πειραιά. Ο Βραζιλιάνος παίρνει περισσότερες ενέργειες στην επίθεση και είναι κάτι που το έχουμε δει σε όλα τα ματς που έχει παίξει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός.

Με τον Παναιτωλικό η μπάλα πήγαινε συνεχώς στον 32χρονο μπακ για να βγάλει σέντρες. Περισσότερες σε έναν αγώνα ίσως να μην έχει βγάλει ξανά ο Ροντινέι που δεν σταμάτησε να στεντράρει από τη δεξιά πλευρά.

Εκτός βέβαια από τις σέντρες ο Ροντινέι λίγο έλειψε να δώσει λύση και στο σκοράρισμα. Ένα δικό του καλό σουτ στο δεύτερο ημίχρονο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Τσάβες. Ένα σουτ που έγινε με το αριστερό από τον μπακ του Ολυμπιακού.

Ίδια φάση είχε γίνει και στην πρεμιέρα, στον Βόλο όταν ο Ροντινέι είχε ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό και είχε ξεκλειδώσει τότε την άμυνα της ομάδας της Μαγνησίας. Εκτός από το γκολ με τον Βόλο ο Ροντινέι έχει και μία ασίστ στο παιχνίδι με τη Λαμία, αφού είχε δημιουργήσει το δεύτερο γκολ του Ελ Κααμπί. Σε πρώτη φάση ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι περιμένει πολλά από τον δεξιό του μπακ.