ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Οι «κέρβεροι» το έφεραν... Χ

Με πρωταγωνιστές τους Κοτάρσκι και Ντραγκόφσκι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Τούμπα σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, αλλά καθόλου γκολ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Οι «κέρβεροι» το έφεραν... Χ

Οι δύο τερματοφύλακες Κοτάρσκι και Ντραγκόφσκι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο ντέρμπι της τούμπας, όπου ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 μετά από ένα συναρπαστικό ματς.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν… εφιαλτικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στα πρώτα είκοσι λεπτά έβλεπαν συνεχώς τους παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή τους και τον Ντραγκόφσκι να μην προλαβαίνει να διώχνει τα επικίνδυνα σουτ.

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού να κρατήσει μπάλα στα πόδια του και να παίξει σωστό ποδόσφαιρο του είχε προκαλέσει «ασφυξία» με τους Θεσσαλονικείς όμως να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.

Ο Τσάλοφ ειδικά έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες στο 14’ και το 17’, ενώ στη συνέχεια το παιχνίδι άρχισε να ισορροπεί, μια και ο Αράο πήρε πρωτοβουλία να κατεβάσει αυτός τη μπάλα και να τη μοιράσει στα πλάγια.

Οι «πράσινοι» έχασαν και μια τεράστια ευκαιρία με τον Πελίστρι στο 45’ με τις δύο ομάδες να οδεύουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο β’ μέρος οι Θεσσαλονικείς έγιναν πολύ πιο γρήγοροι , καθώς ο Παναθηναϊκός άρχισε να βγαίνει πιο συχνά μπροστά στην επίθεση, αλλά χωρίς να βρίσκουν στόχο.

Το ματς ήταν πιο ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους και τον Ντραγκόφσκι βέβαια να έχει περισσότερες επεμβάσεις, ενώ ο Κοτάρσκι στο 93’ κράτησε αλώβητη την εστία του στο σουτ του Ιωαννίδη με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το ματς ισόπαλες 0-0.



Μικρογραφία

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0

Γήπεδο: «Τούμπας»

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)

Σκόρερς: -

Κίτρινες: Ζίβκοβιτς (36’) – Ιωαννίδης (51’), Γεντβάι (76’), Μαντσίνι (91’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι- Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα- Οζντόεφ, Σβαμπ (76’ Καμαρά) – Ζίβκοβιτς (88’ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας (76’ Ντεσπόντοφ), Τάισον- Τσάλοφ (67’ Σαμάτα)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αλόνσο): Ντραγκόφσκι - Βαγιανίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς- Αράο, Μαξίμοβιτς- Τετέ (77’ Τζούρισιτς), Πελίστρι (77’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (77’ Ουναΐ) - Ιωαννίδης