Ολυμπιακός: Οι επιλογές για την ενδεκάδα και ο Κάρμο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Οι επιλογές για την ενδεκάδα και ο Κάρμο

Δεν είναι προπονητής που ανοίγει τα χαρτιά του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αυτό έκανε την περασμένη σεζόν αυτό συνεχίζει να κάνει και φέτος στα παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι στιγμής η ομάδα του Πειραιά.

Ο Βάσκος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και φυσικά ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα πάει σε μία ενδεκάδα σχεδόν ίδια με αυτήν που έπαιξε κόντρα στη Λαμία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Δεν έχει και λόγο αυτή τη στιγμή να προχωρήσει σε πειραματισμούς και το μοναδικό του θέμα ίσως να είναι ο Ελ Κααμπί που επέστρεψε τελευταίος στον Ρέντη. Βέβαια ο Μαροκινός είχε δείξει και πέρσι ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να παίξει στο πρωτάθλημα κι ας επέστρεφε Παρασκευή.

Από ‘κει και πέρα είναι ένα θέμα η επιλογή που θα κάνει στο κέντρο της άμυνας. Με τη Λαμία αγωνίστηκε βασικός ο Πιρόλα με τον Ντόη. Στο ματς με τον Παναιτωλικό αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Κάρμο, ο οποίος με τη Λαμία έπαιξε για μισή ώρα. Ο Ανγκολέζος θα αρχίσει να παίρνει φανέλα βασικού, αφού για τα ματς της Ευρώπης έχει τον πρώτο λόγο.