Υπόθεση Μάγιο: Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση - «Αρνούμαι κάθε ευθύνη», είπε ο παίκτης

Ο δεξιός μπακ του Άρη, Ούγκο Μάγιο απάντησε μέσω social media για το γεγονός ότι καταδικάστηκε από Δικαστήριο της Βαρκελώνης για σεξουαλική παρενόχληση

Υπόθεση Μάγιο: Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση - «Αρνούμαι κάθε ευθύνη», είπε ο παίκτης

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης καταδίκασε τον Ούγκο Μάγιο για σεξουαλική παρενόχληση για ένα περιστατικό που συνέβη το 2019. Συγκεκριμένα, όταν αγωνιζόταν στη Θέλτα είχε πάει στη Βαρκελώνη για να παίξει εναντίον της Εσπανιόλ.

Μία γυναίκα που φορούσε το κοστούμι της μασκότ της Εσπανιόλ, είχε καταγγείλει ότι ο νυν δεξιός μπακ του Άρη έπιασε το στήθος της.

Ο Μάγιο εξ αρχής είχε αρνηθεί κάθε κατηγορία που του είχε καταγγελθεί τότε.

Μετά από πέντε χρόνια το Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκανε δεκτή την καταγγελία και έκρινε ένοχο τον Μάγιο για ηθική βλάβη και του επέβαλε πρόστιμο.

Ο 33χρονος δεξιός μπακ του Άρη τοποθετήθηκε μέσω social media για την καταδικαστική απόφαση:

Αναλυτικά:

« Μετά την κοινοποίηση της ποινής του Ποινικού Δικαστηρίου Νο. 19 της Βαρκελώνης, το οποίο με καταδικάζει, θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως:

  1. Συνεχίζω να αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται και να γνωστοποιώ την πλήρη διαφωνία μου με τα επιχειρήματά της.
  2. Κατά συνέπεια, και μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση της εν λόγω απόφασης, θα υποβληθεί η κατάλληλη έφεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Βαρκελώνης.
  3. Δεδομένων των πληροφοριών που έχουν εμφανιστεί, θέλω να τονίσω ότι η εν λόγω φράση αναφέρει ότι η κατάθεση μου ήταν η ίδια και απουσίαζε οποιασδήποτε αντίφαση, στην οποία αναγνώρισα ότι, στο τέλος των χαιρετισμών και γυρίζοντας για να πάω στο κέντρο του γηπέδου, το χέρι μου άγγιξε τη μέση του "παπαγάλου" και αρνούμαι απολύτως ότι είχε συμβεί άγγιγμα στο στήθος του παπαγάλου.
  4. Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα εξαντλήσω όλα τα απαραίτητα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου για γεγονότα για τα οποία αρνούμαι απολύτως κάθε ευθύνη».