Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για τον Γουίλιαν

Στο λιμάνι ζουν στον αστερισμό του Γουίλιαν, αλλά όλα θα πρέπει να γίνουν βάσει των προβλεπόμενων χρονικών ορίων και όχι με βάση τα «θέλω» των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για τον Γουίλιαν

Προφανώς και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ήθελε να δει το συντομότερο δυνατόν τον Γουίλιαν να φοράει τα ερυθρόλευκα. Να είστε σίγουροι ότι το ίδιο επιθυμεί και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πηγαίνει στον Ρέντη ακόμη και στα ρεπό της ομάδας του για να κάνει έξτρα προγράμματα και να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον χαμένο χρόνο από την έλλειψη καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ωστόσο, θα πρέπει όλα να γίνουν βάσει του χρονοδιαγράμματος και όχι με βάση των «θέλω» των οπαδών του Ολυμπιακού. Ποιος δεν θα ήθελε να δει π.χ. τον Γουίλιαν να παίζει έστω και 15 λεπτά στο ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (15/9); Ο Βραζιλιάνος πάντως το παλεύει να μπει στην αποστολή, αν και η λογική λέει ότι δεν θα τον δούμε στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες και πιο πιθανό είναι να τον δούμε προς το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Στο ματς με τον Άρη στις 21 του μηνός ή απευθείας στη Γαλλία κόντρα στη Λιόν.

Για την περίπτωση του Γουίλιαν δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης. Αυτό που προέχει είναι να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς στον Ρέντη και να αρχίσει από τον Οκτώβριο να παίρνει σερί 90λεπτα. Αν όχι από τις αρχές του επόμενου μήνα, τότε μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου λόγω των Εθνικών ομάδων. Έως τότε φυσικά θα έχει κάνει το ντεμπούτο του και θα έχει πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής.

Το ζητούμενο είναι να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στο επίπεδο για να βγάζει το 90λεπτο πίσω από το άλλο...