Ολυμπιακός: Η απουσία του Μασούρα, ο Ρέτσος και οι ατυχίες

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μασούρα για τουλάχιστον τα δύο ματς του πρωταθλήματος, ενώ και ο Ρέτσος δεν προλαβαίνει το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός: Η απουσία του Μασούρα, ο Ρέτσος και οι ατυχίες

Τη Δευτέρα (9/9) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανέρχονται στις προπονήσεις με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ξεκινάει την προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού. Η ομάδα του Πειραιά μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Ο Βάσκος προπονητής όπως όλα δείχνουν θα έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τουλάχιστον για τα δύο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος με Παναιτωλικό και Άρη. Αυτό έχει να κάνει με τον Μασούρα, ο οποίος υπέστη ήπια μορφή θλάσης και αναμένεται να λείψει από αυτά τα παιχνίδια.

Ο Έλληνας επιθετικός θα κάνει προσπάθεια για να είναι διαθέσιμος με τη Λιόν κάτι που δεν μπορεί κανείς να το πει με βεβαιότητα εάν δεν επιστρέψει στον Ρέντη. Η σεζόν ξεκινάει με εμπόδια για τον Μεντιλίμπαρ, αφού ο Μασούρας μένει εκτός, ενώ την ίδια ώρα ο Γουίλιαν δεν είναι στο 100% και πλέον θα πατήσει γκάζι για να ετοιμαστεί και αυτός όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με τον Παναιτωλικό υπολογίζεται να παίξει για είκοσι λεπτά.

Η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε με προβλήματα για τον Μεντιλίμπαρ, αφού πέρα από τον Μασούρα δεν θα έχει και τον Ρέτσο με τον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας στόπερ χτύπησε πριν το ματς με τον Βόλο και όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι έτοιμος για το αγώνα με τους Αγρινιώτες. Προσθέστε σε αυτά ότι και ο Γκαρθία έχει χάσει όλη την προετοιμασία λόγω θλάσης και αυτή την περίοδο είναι σε φάση να βρει τους ρυθμούς του.