Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαν, η προπόνηση στο ρεπό και το ταξίδι στο Λονδίνο

Ο Γουίλιαν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαν, η προπόνηση στο ρεπό και το ταξίδι στο Λονδίνο

Τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό κινούνται στον αστερισμό του Γουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος άσος που έχει κάνει ήδη τις πρώτες του τέσσερις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, κάνει παράλληλα και ό,τι περνάει από το χέρι του, έτσι ώστε να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Σίγουρα θέλει τον χρόνο του για να μπορεί ο Μεντιλίμπαρ να στηριχθεί πάνω του στο 100%. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να αρχίσει να παίρνει σερί 90λεπτα σε περίπου ένα μήνα, αλλά έως τότε θα έχει κάνει το ντεμπούτο του με μερικά λεπτά συμμετοχής στα ματς πρωταθλήματος που θα έχουν προηγηθεί.

Η δίψα του Γουίλιαν να καταφέρει να ενσωματωθεί πλήρως στο πρόγραμμα όλης της ομάδας και να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα ως βασική μονάδα, φαίνεται και από το γεγονός ότι το Σάββατο (7/9) πήγε κανονικά στον Ρέντη για προπόνηση.

Ο Γουίλιαν, ωστόσο, παρά το ρεπό της ομάδας θα πάει στο προπονητικό κέντρο για να κάνει φουλ ατομικό πρόγραμμα, γιατί πολύ απλά δεν θέλει να αφήσει καμία μέρα να πάει χαμένη.

Κατά τ’ άλλα, μετά την προπόνηση του Σαββάτου (7/9) θα φύγει για το Λονδίνο, έτσι ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και εν συνεχεία να επιστρέψει οικογενειακώς στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Την Δευτέρα (9/9) εννοείται ότι θα είναι κανονικά στον Ρέντη…