Ολυμπιακός: Έχουν και καλά οι... Εθνικές

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού είναι πολλοί, ο Μεντιλίμπαρ ανησυχεί και θα τους ήθελε στον Ρέντη, αλλά υπάρχουν και κάποια θετικά. 

Ολυμπιακός: Έχουν και καλά οι... Εθνικές

Πάντα οι προπονητές των ομάδων ανησυχούν για την επιστροφή των παικτών τους από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους και αυτό ισχύει και για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό που περιμένει την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψουν όλοι υγιείς ώστε να τους υπολογίζει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Κάποιοι έχουν και μεγάλα ταξίδια όπως ο Μάρκο Στάμενιτς στις ΗΠΑ ή ο Νταβίντ Κάρμο και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην Αφρική.

Υπάρχει, όμως, και κάτι θετικό για ορισμένους εκ των διεθνών. Ειδικά εκείνων που ψάχνουν αγωνιστικό ρυθμό και θα ήθελαν να έχουν συμμετοχή με τις εθνικές ομάδες τους για να επιστρέψουν καλύτερα από αυτή την άποψη στον Ολυμπιακό.

Ο Νταβίντ Κάρμο που παίζει βασικός σήμερα (5/9-19.00) στην Γκάνα με την Εθνική Ανγκόλας και έχει ακόμη ένα ματς με το Σουδάν έχει αγωνιστεί ως αλλαγή έως τώρα στον Ολυμπιακό και φέτος δεν έχει πολλά ματς στα πόδια του, αφού δεν έπαιζε όσο ήταν στην Πόρτο.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με το Μαρόκο έχει τα ματς με την Γκαμπόν και το Λεσότο, επίσης για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Στον Ολυμπιακό άρχισε να σκοράρει στη Λαμία και θέλει να το συνεχίσει με σταθερότητα και σε καλύτερη κατάσταση όταν επιστρέψει.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ με την Εθνική Ουκρανίας, ο Μάρκο Στάμενιτς με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας (στις ΗΠΑ απέναντι στους Αμερικανούς μετά το Μεξικό) ή ο Γιώργος Μασούρας με την Εθνική Ελλάδας επίσης χρειάζονται περισσότερα παιχνίδια απ' όσα έχουν δώσει φέτος. Για να ανεβάσουν ταχύτητα. Το ίδιο και για τους μικρούς διεθνείς της ομάδας κάποιοι εκ των οποίων έπαιξαν στο Μαρακανά το τελευταίο τους ματς και το επόμενο θα είναι με την Ελπίδων στα... Νησιά Φερόε.