Ολυμπιακός: Τι θα πάρει από τον Γουίλιαν

Η προσθήκη του Γουίλιαν ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό και περιμένει να πάρει πολλά από έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια καριέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Ολυμπιακός: Τι θα πάρει από τον Γουίλιαν

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να κάνει μία ηχηρή μεταγραφή για να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης του. Ο Γουίλιαν είναι ο παίκτης που είχε… σημαδέψει η ομάδα του Πειραιά, αλλά ήξεραν ότι η περίπτωση του δεν είναι εύκολη.

Και επίσημα ο παιχταράς Γουίλιαν στον Ολυμπιακό

Αν και στα 36 του χρόνια ήθελε να είναι πολύ προσεκτικός στο επόμενο βήμα που θα κάνει στην καριέρα του. Η επιμονή του Ολυμπιακού και οι πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν με τον ατζέντη του έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να πειστεί και να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώριζαν ότι ο Γουίλιαν δεν είναι μία απλή ηχηρή μεταγραφή, αλλά μία κίνηση που θα είχε και ουσία. Ο Βραζιλιάνος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και είναι από τις περιπτώσεις που σε όλη τους την καριέρα δουλεύουν αρκετά.

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη του Γουίλιαν γίνεται πολύ ισχυρός στα άκρα, αφού βάζει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που έχει και το γκολ και την ασίστ. Έχει χάσει σε αυτά μετά τις απώλειες των Φορτούνη και Ποντένσε και ο Βραζιλιάνος είναι ποδοσφαιριστής που θα δώσει πράγματα.

Πέρα από την ποιότητα και την ουσία που δεδομένα θα δώσει στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν θα προσθέσει και ακόμα κάτι πολύ πιο σημαντικό. Η προσωπικότητα ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή είναι απαραίτητη. Και σε αυτόν τον τομέα είχε έλλειψη η ομάδα του Πειραιά και με τον Γουίλιαν θα πάρει πολλά.