Καλλιθέα: Τα καλύτερα έρχονται…

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Καλλιθέα στην επιστροφή της στη Super League μετά από 18 χρόνια

Καλλιθέα: Τα καλύτερα έρχονται…

Η Καλλιθέα στην επιστροφή της στη Super League έπειτα από 18 χρόνια κλέβει τις εντυπώσεις αν και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος πολλοί την είχαν μέσα στις υποψήφιες ομάδες που θα παλέψει για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Το καλοκαίρι έγιναν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, προσλήφθηκε για τον πάγκο του συλλόγου ο Ιταλός Μάσιμο Ντονάτι και φυσικά χρειάζεται χρόνο για να δέσει αυτό το νέο εγχείρημα. Ο κόουτς όμως έχει βρει την… χημεία και για την ώρα όλα λειτουργούν ρολόι.

Στο ξεκίνημα της Σούπερ Λιγκ η Καλλιθέα έδωσε τα πρώτα της διαπιστευτήρια και μάλιστα κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους. Κοίταξε στα μάτια τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό και στο τέλος κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας. Και με τις δύο ομάδες οι «κυανόλευκοι» έκαναν το παιχνίδι τους, δεν ταμπουρώθηκαν και είχαν πολλές φάσεις για να πάρουν ακόμη και τη νίκη. Αντί να καθίσει πίσω και να περιμένει, όπως θα έκαναν οι περισσότερες ομάδες αυτού του βεληνεκούς, επέλεξε να βγει μπροστά. Είχε ενέργεια, εξαιρετικό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο και με ηγέτες τους Ντεμέτριους, Μουτίνιο, Ματίγια και Ουλντρίκις δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες σε άμυνες … Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1, δέχτηκε το δεύτερο τέρμα στο 77’ από τον Γιάρεμτσουκ, ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό ισοφαρίστηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Τετέ.

Στο ξεκίνημα η Καλλιθέα δείχνει ότι της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, το καλό θέαμα και θα βάζει δύσκολα σε όποια έδρα κι αν αγωνίζεται. Με τέτοιες εμφανίσεις τα καλύτερα έρχονται για την Καλλιθέα που φιλοδοξεί να μην είναι περαστική από τη Super League.