Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον για Ουναχί και το «όχι» στο Κατάρ

Ο Ουναχί φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, ενώ ο ίδιος έχει απορρίψει πρόταση από το Κατάρ.

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον για Ουναχί και το «όχι» στο Κατάρ

Τα μεταγραφικά σενάρια για τις τελευταίες κινήσεις του Ολυμπιακού έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και είναι αναμενόμενο τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος αγωνίζεται στη Μαρσέιγ. Ο Μαροκινός χαφ φαίνεται πως… πληρώνει την πολυκοσμία που υπάρχει στη μεσαία γραμμή της ομάδας της Μασσαλίας με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να μην τον υπολογίζει.

Ο Ουναχί μάλιστα που ψάχνεται να αλλάξει σύλλογο είχε πρόταση από την Αλ Σαντ από το Κατάρ. Το συμβόλαιο που φέρεται να του προτάθηκε είναι ύψους 7 εκατ. ευρώ, αλλά ο ποδοσφαιριστής έχει απορρίψει αυτή την προοπτική.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Γαλλία ο Ουναχί θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και ψάχνει μία καλύτερη πρόταση. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωση του και οι Άραβες αναφέρουν ότι ίσως δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις.