Ολυμπιακός - Athens Kallithea: Για το απόλυτο οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους

Με τη στήριξη του κόσμου του ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2 στα 2 στη Super League κόντρα στην Athens Kallithea.

Ολυμπιακός - Athens Kallithea: Για το απόλυτο οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για φέτος δίνει απόψε (26/8, 20:30) ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Athens Kallithea στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειραιώτες θα έχουν τη στήριξη 27.000 και πλέον φίλων τους, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς «μεθυσμένους» ακόμα από την επιστροφή του Κάρμο να γεμίζουν το φαληρικό γήπεδο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει ξεκάθαρη νίκη, με την ομάδα του Πειραιά να επιβάλει το ρυθμό της από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να έχουν ήδη από μία γκέλα, ο Ισπανός τεχνικός θέλει από νωρίς η ομάδα toy να εδραιωθεί στην κορυφή και να μην... κυνηγάει τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Στα καθαρά αγωνιστικά, τον πρώτο λόγο με βάσης τις τελευταίες προπονήσεις φέρεται να έχει για την κορυφή της επίθεσης ο Ελ Κααμπί, ενώ στην αποστολή θα είναι και οι Μπιανκόν και Γκαρθία, με τον πρώτο να αναμένεται να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Πιρόλα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστοπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μάρτινς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ορτέγκα – Ντόη, Έσε, Τσικίνιο – Ζέλσον Μαρτίνς, Βέλντε – Ελ Κααμπί.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν – Μανθάτης, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Σοΐρι – Ντιμπά, Μερκάτι, Μότοκ, Μουτίνιο – Ουλντρίκις.