ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-0: «Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος

Με δύο τέρματα στην επανάληψη (51' Σάστρε, 79' Τισουντάλι) ο ΠΑΟΚ νίκησε τον άποντο ακόμη Παναιτωλικό και ζευγάρωσε τις νίκες τους στις δύο πρώτες αγωνιστικές που τον βρήκαν αμφότερες γηπεδούχο

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-0: «Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος

To δύο στα δύο έκανε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού.

Στην επανάληψη τα δύο γκολ του δικεφάλου που βελτιώθηκε κι έγινε πιο αποτελεσματικός από το πρώτο όταν είχε βρει δυσκολίες κόντρα στους Αγρινιώτες.

Κι αν η ομάδα του Λουτσέσκου ντουμπλάρισε τις επιτυχίες της εκείνη του Πετράκη παρότι το πάλαιψε (και μετά το 1-0 τόλμησε) παραμένει άποντη.

Mε επτά νέα πρόσωπα σε σχέση με το 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς, την Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ (τον Τσάλοφ αντί του τραυματία Τόμας και τον Μιχαηλίδη, πρώτη φορά βασικό στα στόπερ, αφού ο Κουλιεράκης είναι ...φευγάτος) χρειάστηκε τα ρεφλέξ του Κοτάρσκι στα 39 ...δεύτερα σε σουτ του Πέρες, αλλά κατόπιν ο αγώνας ήταν περισσότερο αναμενόμενος με την ομάδα του Λουτσέσκου στο προσκήνιο.

Ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει απέναντι στο πολυπρόσωπο, αμυντικά, 3-5-2 των φιλοξενούμων και στο πρώτο μέρος είχε δύο σουτ εκτός περιοχής με Mουργκ (απόκρουση Τσάβες) και Κωνσταντέλια (άουτ).

Μετά το ημίωρο οι Αγρινιώτες βγήκαν μπροστά κι όχι μόνο ισορρόπησαν, αλλά απείλησαν με με σουτ των Μπουζούκη (απόκρουση Κοτάρσκι) και Ντίας (άουτ).

To ημίχρονο βγήκε δίχως σκορ αφού ο Τσάβες έβαλε ...τάκλιν στον Τσάλοφ σε γύρισμα του Σάστρε, αλλά τη λύση έδωσε στο 51ο λεπτό ο Σάστρε με κεφαλιά (από σέντρα του Ντεσπόντοφ από δεξιά) σε μια φάση που ο ίδιος ξεκίνησε!

Ο Ντεσπόντος είχε οκτώ λεπτά την ευκαιρία για το 2-0 αλλά ο Τσάβες είχε απάντηση.

Όχι όμως και 20 λεπτά μετά όταν ο Τισουντάλι τον νίκησε στην κλειστή του γωνιά για το, τελικό, 2-0 που ήρθε με το παρθενικό τέρμα του Μαροκινού με τα μαυρόασπρα!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-0

Γήπεδο: Τούμπας

Σκόρερ: 51' Σάστρε, 79' Tισουντάλι

Διαιτητής: Βεργέτης (Aρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Μιχαηλίδης (38’), Καμαρά (63') – Ντίας (10’), Τσάβες (45+2'), Μπελεβώνης (57’), Κοντούρης (70’), Παντελάκης (83’)

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες - Σβαμπ, Καμαρά (72’ Οζντόεφ) – Μουργκ (72’ Τάισον), Ντεσπόντοφ (72’ Ζίφκοβιτς), Κωνσταντέλιας (85' Σορετίρε) – Τσάλοφ (72’ Τισουντάλι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες - Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν (62’ Μαϊντέβατς) - Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (74’ Λούις), Μπουζούκης (62’ Κοντούρης) , Μπελεβώνης (62’ Λαχούντ) – Ντίας (78’ Nικολάου), Λομόνακο.