Γκόμεζ: «Κλαμπ με μεγάλη ιστορία ο ΠΑΟΚ»

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε επίσης στους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

Γκόμεζ: «Κλαμπ με μεγάλη ιστορία ο ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε ο Τζόναθαν Γκόμεζ που μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στους στόχους του.

Αναλυτικά ο Τζόναθαν Γκόμεζ μίλησε:

Για το ποια είναι τα συναισθήματα του: «Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα μου σε ένα τεράστιο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να κάνω την αρχή, να συναντήσω τους παίκτες, τους φίλους της ομάδας και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ».

Για το τι έμαθε σχετικά με το κλαμπ: «Είναι ένας σύλλογος γνωστός παγκοσμίως. Φυσικά έχω ακούσει και έχω κάνει την έρευνα μου, Έχω δει βίντεο των φιλάθλων της ομάδας, του γηπέδου, του τρόπου που παίζει η ομάδα. Όλα με εντυπωσιάζουν και ήθελα να έρθω εδώ».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: «Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ένα μπακ που επιτίθεται. Είμαι σταθερός στα αμυντικά μου καθήκοντα, πρώτα αμύνομαι, μα μου αρέσει να εμπλέκομαι στην επίθεση, με όποιον τρόπο μπορώ. Προφανώς δεν έρχομαι με πολύ χρόνο στα πόδια μου, αλλά είμαι εδώ για να προσπαθώ και να γίνω καλύτερος κάθε μέρα».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι και τα όνειρά του: «Νομίζω πως όσο περάνει ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος, αλλά ειλικρινά θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ. Θεωρώ πως ο στόχος της ομάδας είναι να επαναλάβουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το αν ανυπομονεί να δει γεμάτη την Τούμπα: «Ναι ανυπομονώ! Χαίρομαι που θα το βιώσω, έχω δει βίντεο, αλλά στο γήπεδο είναι φυσικά ακόμα πιο έντονο και ελπίζω σύντομα να το ζήσω εντός αγωνιστικού χώρου, ως κάτι ''τρελό''».

Για το αν έχει λάβει μηνύματα από τους οπαδούς και για το τι θέλει να τους στείλει: «Ναι! Όπως έχω πει έχω δει πολλά βίντεο για τους φίλους της ομάδας και ξέρω ότι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του κλαμπ. Αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, ελπίζω να σας δω σύντομα και να σας προσφέρουμε μαζί με την ομάδα χαρές».