Ολυμπιακός: Δεν ρισκάρει με τον Ρέτσο

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν θα είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Καλλιθέα.

Ολυμπιακός: Δεν ρισκάρει με τον Ρέτσο

Λίγο πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναγιώτης Ρέτσος δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και υπέστη μία μικρή κάκωση. Ο Έλληνας αμυντικός όλες αυτές τις ημέρες στον Ρέντη κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα με την Καλλιθέα.

Στον Ρέντη αν και τον έβλεπαν να πηγαίνει καλά ήταν επιφυλακτικοί και απέφευγαν τα μεγάλα λόγια. Η ημέρα που θα έκρινε τα πάντα όσον αφορά στη συμμετοχή του στο ματς με την Καλλιθέα ήταν η Παρασκευή (23/8).

Όπως αποδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στο 100% για να παίξει στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ρέτσος αν δεν αλλάξει κάτι το Σάββατο και την Κυριακή που μοιάζει απίθανο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Παρασκευής (23/8) δεν θα παίξει στο ματς με την Καλλιθέα.

Δεν δείχνει μάλιστα και διάθεση ο Μεντιλίμπαρ να ρισκάρει τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του σε αυτό το ματς και ειδικά από τη στιγμή που έχει τον Ντόη και φαίνεται πως θα έχει και τον Μπιανκόν.