Η… μετάφραση των δηλώσεων του Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και έδωσε το στίγμα του για το υπόλοιπο του Αυγούστου.

Η… μετάφραση των δηλώσεων του Μεντιλίμπαρ

«Θέλω επίσης η μεταγραφική περίοδος να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται», τάδε έφη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Cosmote TV. Ο Βάσκος έχει πει επίσης ότι θέλει να διατηρηθεί ο περσινός κορμός και να γίνουν και κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ για μεταγραφές, Καλλιθέα και Γκαρθία

Τη στιγμή που κόσμος έχει… τρελαθεί με τις μεταγραφές και περιμένει πολλές αφίξεις ο Βάσκος έχει διαφορετική άποψη. Ο «Μέντι» δεν φοβάται να πει την άποψη του δημόσια και να δώσει το στίγμα του.

Ποντένσε, Κάρμο και το πολύ δύο ακόμα. Αυτό θέλει ο Μεντιλίμπαρ και ίσως να βάζουμε και πολλά. Δεν είναι της άποψης ότι θέλει πολλές αφίξεις στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Και πάνω απ’ όλα δεν θέλει αποχωρήσεις. Ειδικά αυτό κι αν δεν το θέλει.

Το ότι ο Ολυμπιακός έχει μία συγκεκριμένη κατεύθυνση αυτό το καλοκαίρι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Μεντιλίμπαρ που έχει βάλει όρια και θέλει κάποια πράγματα τα οποία είναι αδιαπραγμάτευτα.

Ο έμπειρος προπονητής ξέρει ότι όσο είναι ανοιχτό το παράθυρο των μεταγραφών μπορεί να προκύψουν διάφορα. Μπορεί να έρθουν προτάσεις, να φύγουν παίκτες και να έρθουν άλλοι. Ξέρει ότι μπορεί να γίνουν αλλαγές και δεν το θέλει. Δεν ζητάει παράλογα πράγματα από τη διοίκηση, θέλει απλά την περσινή ομάδα αναλλοίωτη και ενισχυμένη.

Σε πρώτη φάση έρχεται ο Κάρμο και αυτό τον ικανοποιεί και με το παραπάνω. Θεωρεί πολύ σημαντική αυτή την κίνηση, ενώ περιμένει και τον Ποντένσε. Για τον Πορτογάλο είναι της άποψης ότι του αλλάζει όλη την ομάδα επιθετικά και τον θέλει σαν… τρελός. Δεν είναι υπερβολή πως δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο τον «Μέντι».