Ολυμπιακός: Αν δεν γίνει του Ποντένσε...

Οι ιδιοκτήτες της Γουλβς συνεχίζουν την τακτική τους, ο Ολυμπιακός θέλει τον Ποντένσε με τους δικούς του όρους και εάν δεν τα καταφέρει θα πάει για εξτρέμ από το πάνω ράφι. 

Ολυμπιακός: Αν δεν γίνει του Ποντένσε...

Η Γουλβς και η ιδιοκτησία της εξακολουθούν να μην ρίχνουν τις μεγάλες απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, παρά την έντονη επιθυμία του ποδοσφαιριστή και την επιμονή που έχει δείξει η ελληνική ομάδα για να εντάξει στο δυναμικό της ένα δικό της παιδί.

Το πράγμα δείχνει να έχει κολλήσει και να μην υπάρχει σημείο επαφής παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από την πλευρά του Ολυμπιακού, του ποδοσφαιριστή και του ατζέντη του, αλλά δεν έχει πάψει να υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος θα βρεθεί ο τρόπος. Κι αν γίνει αυτό, τότε ο Ποντένσε θα έχει κάνει πάλι πάρα πολλά, όπως και όταν επέστρεψε την πρώτη φορά ως δανεικός το περασμένο καλοκαίρι.

Εάν δεν γίνει του Ποντένσε που είναι ο βασικός στόχος από τότε που επέστρεψε στη Γουλβς μετά τους πανηγυρισμούς για το Conference League, τότε ο Ολυμπιακός θα πάει σε λύση παίκτη τέτοιου επιπέδου. Είναι ήδη απόφαση και θα υλοποιηθεί, αν και ο Πορτογάλος εξακολουθεί να θεωρείται η ιδανικότερη λύση για μια σειρά από λόγους και όχι μόνο αγωνιστικούς που είναι και ο βασικότερος.

Στον Ολυμπιακό προτείνονται πολλοί παίκτες, ανάμεσά τους και ο καλός Γαλλομαροκινός Ιμάντ Φαράζ της ΑΕΚ Λάρνακας όπως μετέδωσε δημοσιογράφος της «Εκίπ», αλλά οι Πειραιώτες θα κινηθούν διαφορετικά στην περίπτωση που οριστικά δεν τα βρουν με τη Γουλβς,