Ατρόμητος - Άρης 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Περιστέρι

Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να κερδίσουν, με τον Ατρόμητο και τον Άρη τελικά να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι.

Ατρόμητος - Άρης 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Περιστέρι

Στο 1-1 έμειναν ο Ατρόμητος με τον Άρη στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν τη νίκη, αλλά τελικά περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, παρότι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, δημιουργήθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για να γραφτεί σκορ στο ταμπλό. Ωστόσο, είτε ο Κοσέλεφ, είτε ο Κουέστα, είτε η επιπολαιότητα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, οδήγησε στο... μηδέν εις το πηλίκον.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν. Ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 66’, όταν έπειτα από γέμισμα του Μάγιο, ο Κοσέλεφ έκανε την έξοδο και ο Μπρόρσον κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η απάντηση για τον Ατρόμητο ήρθε σχετικά γρήγορα. Στο 73’ ο Κουέστα γκρέμισε τον Μίχορλ, ο διαιτητής Τσακαλίδης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ουάρντα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ 1-1

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Σκόρερ: 73’ πέν. Ουάρντα - 66’ αυτ. Μπρόρσον

Κίτρινες: 35’ Μανσούρ, 57’ Ουεντραόγκο - 49’ Μοντόγια, 52’ Βέλεθ, 82’ Σαμόρα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλεζ (90’+5’ Καραμάνης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος (56’ Μίχορλ), Κίνι, Ουέντραόγκο, Μπρόρσον, Μπάκου (76’ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φρίντεκ (69’ Ντιαντί), Μοντόγια, Μόντσου, Μάνου Γκαρθία, Φετφατζίδης (69’ Σιφουέντες), Σαβέριο, Μορόν (75’ Σαμόρα)