Σοάρες: «Να αφήσουμε πίσω μας τον αποκλεισμό»

Ο βραζιλιάνος πλάγιος αμυντικός του ΠΑΟΚ Ράφα Σοάρες μίλησε μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και την ψυχολογική κατάσταση των παικτών μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε

Σοάρες: «Να αφήσουμε πίσω μας τον αποκλεισμό»

Ο Ράφα Σοάρες μίλησε μετά την νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό με 3-2, σημειώνοντας πως κρατάει την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Παράλληλα τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από την Μάλμε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την νίκη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικότερα για εμάς που δεν είχαμε πολλά λεπτά συμμετοχής. Κρατάμε το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς και προχωράμε παρακάτω για τα παιχνίδια του Europa League».

Για το αν ο μεγαλύτερος αντίπαλος ήταν ο Πανσερραϊκός ή το ψυχολογικό «άδειασμα» μετά τον αποκλεισμό από την Μάλμε: «Θεωρώ πως ήταν ένας συνδυασμός. Το Champions League ήταν ένα όνειρο για εμάς όμως θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αποκλεισμό και να μας επηρεάζει άλλο και γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνον το γεγονός πως επέστρεψε στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό. Το γεγονός ότι έχω δικαίωμα να αγωνιστώ και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι κάτι ευχάριστο για εμένα».