Ολυμπιακός: Οι σέντερ φορ στο Βόλο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πλέον διαθέσιμους και τους τρεις φορ του και δεν αποκλείεται να τους βάλει όλους στην πρεμιέρα της Super League. 

Ολυμπιακός: Οι σέντερ φορ στο Βόλο

H επιστροφή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στη δράση είναι το πλέον ευχάριστο αγωνιστικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ ήταν φανερό ότι όσο διάστημα έπαιξε στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού δεν πίεζε πολύ το πόδι του, αλλά όταν προς το τέλος η ομάδα του δέχτηκε τα γκολ άρχισε να θυμίζει τα περσινά κι ας μη σκόραρε. Είχε ευκαιρία να βάλει ένα, ίσως έπρεπε να πάρει πέναλτι σε ένα σπρώξιμο στο τέλος και γενικά ανέβασε στροφές.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ που κακώς δεν μέτρησε ώστε να πάρει και ψυχολογική ώθηση, διότι είδαμε πώς το πανηγύρισε και πόσο εκνευρίστηκε με την απόφαση του βοηθού σε σημείο να δει και κάρτα. Ο Ουκρανός θέλει λίγο χρόνο για να είναι όπως πρέπει σε αγωνιστική ετοιμότητα κι είναι λογικό αφού ουσιαστικά προέρχεται από το Euro και χωρίς προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του.

Κι ο Μπάμπης Κωστούλας που είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και αυτός στην αποστολή για την πρεμιέρα και να πάρει και χρόνο συμμετοχής εάν χρειαστεί σε ένα ματς στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Το Πανθεσσαλικό δεν είναι «Μαρακανά», αλλά ωραίο ιθα είναι να έρθει εκεί το παρθενικό του γκολ με την πρώτη ομάδα.

Υπάρχουν ακόμη μέρες για να κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το τελικό πλάνο του που σίγουρα θα είναι επιθετικό, σε στυλ πρώτου ημιχρόνου στην Κύπρο, αλλά και ισορροπημένο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εν αντιθέσει με το τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας ή το αμέσως προηγούμενο.