Ολυμπιακός: Η Νότιγχαμ, ο Άρης Λεμεσού και ο Βόλος που δεν έχει καμία σχέση με τα φιλικά!

Ο Ολυμπιακός δίνει το Σάββατο (10/8, 20.30) το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Άρη Λεμεσού, αλλά δεν είναι «πρόβα τζενεράλε» ενόψει Βόλου.

Ολυμπιακός: Η Νότιγχαμ, ο Άρης Λεμεσού και ο Βόλος που δεν έχει καμία σχέση με τα φιλικά!

Το Σάββατο (10/8, 20.30) ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του φιλικό για την καλοκαιρινή του προετοιμασία κόντρα στον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο. Ένα ματς που δεν μπορεί να θεωρηθεί ως «πρόβα τζενεράλε» ενόψει Βόλου. Όπως το ίδιο ίσχυε και για το ματς που έδωσε με τη Νότιγχαμ.

Κάποια επιμέρους στοιχεία και ζευγάρια τα δοκίμασε ο Μεντιλίμπαρ με τους Άγγλους. Ίσως τα δοκιμάσει και στην Κύπρο. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι ο Μεντιλίμπαρ στα δύο τελευταία φιλικά με Νότιγχαμ και Άρη Λεμεσού δεν έχει κάνει και δεν θα κάνει κάποια πρόβα ενδεκάδας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο στόχος του δεν είναι άλλος από το να δώσει ευκαιρίες, να δει τη διάθεση ορισμένων παικτών, να βγάλει ο ίδιος κάποια συμπεράσματα από ορισμένα κομμάτια τακτικής που έχει δουλέψει και κατ’ επέκταση η ενδεκάδα για το Πανθεσσαλικό θα βγει μέσα από την εικόνα που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν στον Ρέντη.

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλει με τίποτα να δει τα παιδαριώδη λάθη των παικτών του στις στατικές φάσεις. Είναι ένα ζήτημα που του προκάλεσε έντονο προβληματισμό. Δεν πρόλαβε φυσικά να το δουλέψει στον Ρέντη, καθώς η αποστολή αναχώρησε για την Κύπρο το απόγευμα της Παρασκευής (9/8), αλλά είναι γεγονός ότι ελπίζει οι παίκτες του να πήραν το μάθημά τους.

Εννοείται φυσικά ότι πολλά περισσότερα θα τους αναλύσει κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, όταν η προετοιμασία για τον Βόλο θα μπει στην τελική ευθεία.