Ηλιόπουλος σε Πινέδα: «Δεν πωλείσαι, δεν φεύγεις από την ΑΕΚ»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε τετ α τετ με τον Ορμπελίν Πινέδα και του ξεκαθάρισε ότι δεν πωλείται, ενώ ο Μεξικανός υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα για την ΑΕΚ.

Ηλιόπουλος σε Πινέδα: «Δεν πωλείσαι, δεν φεύγεις από την ΑΕΚ»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε στα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ στήριξε τον Ματιάς Αλμέιδα με τον οποίο τα είπε γι’ αρκετή ώρα.

Ο ισχυρός άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κατά την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο είχε την ευκαιρία να τα πει ιδιαιτέρως και με κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ένας από τους παίκτες που είχε μαζί του τετ α τετ ήταν και ο Ορμπελίν Πινέδα με τον οποίο και συζητήθηκε το θέμα της πίεσης που ασκεί στο κλαμπ ο ατζέντης του προκειμένου να πάρει μεταγραφή στη Μοντερέι.

Ξεκαθάρισε στον ποδοσφαιριστή ότι δεν πωλείται και πως θα πρέπει να αφοσιωθεί στην ομάδα. «Θα τα πω για τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ! Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω! Τώρα δεν πωλείσαι! Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω! Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα! Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου! Είμαι κατανοητός;», είπε ο Ηλιόπουλος στον Πινέδα.

Από την πλευρά του ο παίκτης απάντησε στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ: «Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ». Στη συνέχεια ο Πινέδα μίλησε με τον Αλμέιδα και του ανέφερε πως είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ και ότι δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από αυτό».